Щоденний пленум пенсіонерів.

07 серпня 2012, 18:41
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
11

Передвиборчі поради партіям: не направляйте до виборів на телебачення названих партійних слуг і їм подібних, щоб лукавим пустослів’ям не відбивали у пенсіонерів бажання прийти на виборчі дільниці.

 Все ж пенсіонеру не так і погано: вийшов з будинку, сів під деревом на лавочку і сидиш, поглядаєш, киваєш головою знайомим…. Не проходить і години, як ніде сісти – дві лавочки заповнені – тільки стоячі місця. Бесіда в розпалі... Про що б не починали  говорити, а закінчують побаченим по  телевізору протистоянням очманілих від  великих грошей і безвідповідальності депутатів. Всі брешуть, та деякі це роблять з такою зухвалістю, та так часто і одноманітно, що сприймаються за роботів російського  виробництва..

 Найчастіше називають  прізвища: Бондаренко, Зарубінський, Олейник, Богословська, Геращенко, Турчинов, Колісниченко, Власенко.  Одного разу я вставив Голуба, та поважна комуністка ледь не побила – втік, горлопанила до пізнього вечора. Та вона в будинку не одна! Відтоді симоненківці - тільки на думці, вголос ні-ні. Власенка  згадують вже частіше, ніж Шуфрича три роки тому. Та в пенсіонерів  особливих претензій  до партій нема – всі однакові. Боріться - і поборете, молодих.  Нас побороли: мене - ще ті, а інших - вже й ці..

А передвиборчі поради партіям маємо: не направляйте до виборів на телебачення названих партійних слуг і їм подібних, щоб лукавим пустослів'ям не відбивали у пенсіонерів бажання прийти на виборчі дільниці.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.