Ігор Зубко привітав козятинчан з Днем народження рідного міста

15 липня 2012, 16:04
Власник сторінки
Голова Козятинської організації "Наш Дім Вінниччина" zubko.igor@gmail.com тел. +38 (098) 383-000-7 http://nashdim.vn.ua/
0
567
Ігор Зубко привітав козятинчан з Днем народження рідного міста

Діти отримували в подарунок повітряні кульки , цукерки, сувенірні дитячі календарі . Батьки з дітьми були задоволені і вдячні організаціям , за увагу .

Святкова програма з нагоди Дня міста в Козятині була цікавою й різноманітною. Більшість заходів проводилися на щойно відремонтованому міському спортивному стадіоні.

У ході святкування перед городянами виступив депутат міської ради, голова громадської організації «Наш дім – Вінниччина» Ігор Зубко. Він з нагоди 138-го Дня народження міста зробив йому та його мешканцям не один подарунок. Так, саме Ігор Миколайович ініціював та профінансував ремонт головного спортивного центру Козятина – міського стадіону.

Також з нагоди Дня міста запропонував відновити пірс на березі острова. Після відбудови цієї споруди у жителів Козятина знову буде зручне і безпечне для водного відпочинку місце, адже звідси можна буде при бажанні й пірнути у воду, і позасмагати.

Приємний сюрприз від Ігоря Зубка чекав і козятинську молодь напередодні свята. Ігор Миколайович став одним зі спонсорів першого в історії міста реп-фестивалю, що проходив під гаслом «За здоровий спосіб життя».

- Вітаю городян з цією славною датою, – звернувся до козятинчан Ігор Миколайович зі святкової сцени. – Я дуже люблю наше рідне місто і хочу, щоб нам з вами жилося у ньому якомога краще, приємніше і комфортніше. Тому й роблю для цього усе можливе. Численні спонсори нашого міста завжди охочіше привозять сюди концерти і шоу, я ж переконаний, що святкувати потрібно тоді, коли місто приведене до належного вигляду. Сподіваюся, що результати моїх старань надовго збережуться для мешканців міста, і викликатимуть у вас лише приємні емоції.


http://nashdim.vn.ua



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: День міста
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.