Громадської організації «Наш дім - Вінниччина» Зубко Ігор Миколайович.

05 березня 2012, 19:24
Власник сторінки
Голова Козятинської організації "Наш Дім Вінниччина" zubko.igor@gmail.com тел. +38 (098) 383-000-7 http://nashdim.vn.ua/
0
998
Громадської організації «Наш дім - Вінниччина» Зубко Ігор Миколайович.

Солодка Масляна від громадської організації «Наш дім - Вінниччина» у Самгородоцькій спецшколі дітей з вадами зору .

Цьогорічну Масляну вихованці Самгородоцької спецшколи для дітей із вадами зору зустріли із цукерками та гарним настроєм завдяки громадській організації «Наш дім - Вінниччина».

По великому пакунку солодощів отримав кожний із дітлахів, хто завітав до актового залу на чудовий захід. Місію передачі подарунків малечі від голови організації Ігоря Зубка виконав його заступник, відомий на Козятинщині лікар Ігор Грубеляс.

- У ці святкові дні, коли сама природа радіє, весь світ готовий прокинутися і почати нове життя, вітаю вас з нашим старовинним святом – Масляною, - звернувся до присутніх Ігор Петрович. - З приходом весни завжди піднімається настрій, на душі стає легко і весело. Ми сповнені оптимізму і бадьорості. Нехай ця піднесеність збережеться на цілий рік. Адже попереду нас чекають нові відкриття і приємні сюрпризи!

Одним із сюрпризів пізнавального характеру на заході можна назвати підготовлену керівником козятинської громадської організації «За здоровий спосіб життя» Федором Павловим програми про вміння протистояти негативним звичкам, залежностям різних видів, що по-руйнівному впливають на організм людини.

Із дитячою безпосередністю та позитивним налаштуванням сприймали учні корисну інформацію, із вдячними очима отримували подарунки – і це найбільша віддача та найкращий результат роботи благодійників.

- Важко прожити в світі без вашої, діти, посмішки. А найголовніша справа у житті дорослих – зробити цей світ кращим саме для вас. А тому, я впевнений, наша громадська організація «Наш дім - Вінниччина» ще не один раз завітає до вас із приємними подарунками, із цікавими заходами та позитивним настроєм. Отже, чекайте на нас у гості, - завершив Ігор Грубеляс.


Сайт Казатинской общественной организации «Наш дім - Вінниччина»   http://nashdim.vn.ua/index.cgi

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: дети
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.