Як втримати рейтинг «УДАРу» Віталія Кличка»

10 липня 2012, 16:53
Власник сторінки
Народний депутат України
0
591

Подібна динаміка рейтингу свідчить про те, що і виборці оцінили нашу роботу.

Днями компанія GfK Ukraine оприлюднила результати соціологічного дослідження, згідно з яким понад третина українців, які планують взяти участь у виборах до Верховної Ради України ще не визначилися, за яку партію голосувати.

Відповідно до даних дослідження, найбільший електоральний потенціал у партії «УДАР» Віталія Кличка». Тобто гіпотетичних виборців, які симпатизують нашій партії і могли б проголосувати за неї за певних умов (23,1% респондентів), майже вдвічі більше за тих, які готові віддати за неї власний голос уже сьогодні (12,4%).

І я хочу наголосити на тому, що ми цей потенціал реалізуємо.

Чому я впевнений у цьому? Та тому, що восени 2010 року, коли Вінницька обласна організація «УДАРу» тільки-но була зареєстрована в обласному управлінні юстиції, на виборах до обласної ради ми зуміли здобути 2,74%, впритул наблизившись до подолання прохідного бар’єру.

Крім того, на виборах до Вінницької міської ради нам вдалося провести двох депутатів, здобувши 4,71%.

У квітні 2011 року Центр Разумкова зафіксував рейтинг «УДАРу» в Україні у межах 3,2%, у грудні 2012 – 5,1%, у квітні – 7,4%, нарешті, у червні – 8,3%.

Сьогодні, за даними декількох соціологічних досліджень, рейтинг «УДАРу» Віталія Кличка» на Вінниччині у межах 15%.

І це при тому, що ані програмні вимоги, ані принципи нашої роботи ми жодного разу не змінювали. Подібна динаміка рейтингу свідчить про те, що і виборці оцінили нашу роботу.

Ми виступали і виступаємо за євроінтеграцію України, за ринкові реформи і значне зменшення чиновницького контролю над підприємцями. Ми відкидали і відкидаємо співпрацю з «колишніми» політиками, які звикли до підкилимних інтриг і таємних домовленостей. Ми не були при владі у колишньому уряді, не є його членами і сьогодні. А до абсолютно дискредитованої Верховної Ради не маємо жодних стосунків.

Ми не використовували популістські гасла, на кшталт: «все і всім», натомість пропагували і пропагуємо реформи економічної і соціальної систем. На зразок Центральної Європи, на зразок Грузії.

Віталій Кличко і очолювана ним політична сила (як жодна інша!) однаково позитивно сприймається як на Заході, так і на Сході країни.

І ми не збираємося змінювати стиль нашої роботи.

Саме тому я впевнений – почавши наш шлях в українській політиці з мінімальних результатів, і з кожним місяцем збільшуючи їх, команда «УДАРу» Віталія Кличка» цілком спроможна зробити впродовж виборчої кампанії вирішальний крок до перемоги.

Ми здатні здобути голоси усіх наших потенційних симпатиків, які все більше і більше переконуються, що ми не зраджуємо нашим ідеям і принципам.

А інакше і бути не може.

Член Політради «УДАРу» Віталія Кличка»

Геннадій Ткачук

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: УДАР Віталія Кличка,соціологічне дослідження,ВИБОРИ 2012,Центр Разумкова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.