УКРТЕЛЕКОМ СКЛАВ ІСПИТ НА ВІДМІННО

09 липня 2012, 13:16
Власник сторінки
Журналист
0
537

Підведемо підсумки

«В плані комунікацій турнір відповідав всім стандартам: забезпечені всі рівні послуг. Ми повністю задоволені якістю» - зазначив офіційний директор УЄФА Мартін Каллен.

Компанія Укртелеком, якій було відведено чи не найголовніше завдання під час проведення ЄВРО 2012, - бути постачальником та провайдером телекомунікаційних послуг, з честю та гідністю справилась з поставленою роботою – саме такий висновок був зроблений 5 липня на офіційній прес-конференції присвяченій оголошенню підсумків роботи компанії у співпраці з УЄФА ЄВРО 2012.

Голова правління ПАТ «Укртелеком» - Ігор Кравець відчитався про проведену роботу та висловив щиру подяку персоналу Укртелекому, УЄФА та особисто Мартіну Каллену не лише за матеріальну допомогу в розширені мережі, але й за наданий дуже важкий урок, під час якого компанія показали свої реальні можливості. Головним завданням Укртелекому під час проведення чемпіонату стала організація передачі якісного сигналу для того, щоб глядачі зі всього світу могли дивитися футбольні матчі у високоякісному зображенні. Для цього ще до початку чемпіонату компанія виконала величезний обсяг інфраструктурних робіт, зокрема проклала близько 1500 км кабелів, побудувала потужні оптичні канали, забезпечила апаратно-програмними сервісами всі стадіони та об’єкти, на яких працювали представники УЄФА…

Вимоги УЄФА до телекомунікаційних послуг були дуже високими, проте Укртелеком зміг надати весь спектр телекомунікаційних послуг у найвищій якості. Варто зауважити, що за весь час проведення чемпіонату не було зафіксовано жодного інциденту, пов’язаного зі збоями, а це є головним підтвердженням якості мережі Укртелекому. І навіть у Донецьку, коли почалась сильна злива усе працювало і жодного разу не було збою сигналу.

Пан Каллен висловив щиру подяку усьому персоналу Укртелекому та зазначив, що з цією компанією працювати було приємно і великих труднощів не виникало.

 Компанія Укртелеком гідно витримала іспит не лише на державному, але й на міжнародному рівні. І якщо вдалось «витягнути» подію такого масштабу, то це свідчить про те, що компанія заслуговує на нашу довіру. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.