Перший прогнозований наслідок змовницького виборчого закону «За-366!»

08 липня 2012, 13:45
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
8

Після виборів знову поєднаються в одне «КОДЛО» по прийняттю мафіозних законів, ще й головаті, пишні, ківалови,... пояснять нам, що «ЛО» в абревіатурі не від ЛОВКАЧІВ, а від ЛОХІВ - і будуть праві.

      Закон про мови, що напередодні парламентських виборів укинутий людям, як кістка собакам (гризіться!), правляча мафія залишила в підвішеному стані, щоб приспати наше мислення, щоб виборці  не задумувались – who is who. Добряче попіарились комуністи і Партія регіонів – за російську,  КОД - за українську, тож голосуйте тільки за них. Незабули і Героя України Литвина, який вірним  слугуванням «Сатанє, що править бал» відправив у небуття свою партію, та пройде до парламенту по виборчому округу на Житомирщині, як принциповий спікер, що не підписав закон-облуду (який не підписав би і семикласник, а він же академік!).  Щоб розчулити виборців,  пригрозили ще й судом – захистіть, житомиряни, подаруйте недоторканість!  Отакі ловкачі, тому що, ми – лохи, яких антинародні депутати «розводять, як котят». Підемо на поводу у цих ЛОВКАЧІВ – після виборів знову поєднаються в одне «КОДЛО» по прийняттю мафіозних законів, ще й  головаті, ківалови, пишні, кожемякіни,... пояснять нам, що «ЛО» в абревіатурі не від "ЛОВКАЧІ", а від "ЛОХИ" - і знову будуть праві. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.