З 2-ої ночі партія УДАР пікетує Полтавську облдержадміністрацію

04 липня 2012, 06:01
Власник сторінки
Перший заступник Полтавської обласної організації "УДАР"
0
561
З 2-ої ночі партія УДАР пікетує Полтавську облдержадміністрацію

В УДАРІ оголошено мобілізацію проти мовного законопроекту. Наприклад, у Полтаві протест проти "мовного закону" почато з 2-ої години ночі.



Активісти партії УДАР вийшли на вулицю о 2-ій ночі. Автобуси, переповнені членами партії та "молодіжки" перетенули кордон Полтави та розташувалися  біля Полтавської обласної адміністрації. До акції почали долучатися рухи та громадські організації; зокрема, популярний у Полтаві Рух простих людей та його лідер Сергій Каплін. Спочатку довжелезна колонна протестувальників розташувалася вздовж центральної вулиці Полтави. Проїзджі автомобілі, маршрутки вітають учасників клаксонами та вигуками у підтримку.

До організаторів акції звернулися правоохоронці з вимогою прокоментувати позицію УДАРівців, пізніше підїхав автозак. Місцеву владу було повідомлено про кампанію відразу як відчинилися двері міськради. Лист з повідомленням надіслано як голові облдержадміністрації так і міському голові Олександру Мамаю. Листа підписали Голова кремнчуцької організації партії УДАР Сергій Перепел та лідер Руху простих людей Сергій Каплін. У повідомленні зазначено, що акція є безстроковою. Такі самі заходи проходять в усіх областях України.

Пізніше із організаторами зв"язалися колеги-опозиціонери які долучаться до протесту після обіду. Регіонали намагалися розколоти суспільство "мованим законом", поживитися через сепаратизм та ворожнечу між простими людьми. Проти виходить досі навпаки - чиновники, міліція, прості люди долучаються та підтримують протест. Приєднуйся до бою за Україну!!!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.