ТРИ ПЛЯШКИ Я ВЖЕ ВИГРАВ.

23 червня 2012, 08:31
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
13

Так що, шановний виборцю, не впадай в розпач – буде за кого голосувати, якщо бажаєш добра своїм дітям і внукам.

 Эвген Сверстюк, даючи оцінку новоутвореному політичному БЮТу, в 2008 році писав: «Минуле забувається. Стукачі, перевертні, спекулянти всіх країн – єднайтесь!»… Подібне  відбувається й сьогодні. Політичні цвіркуни вкупі з ПР і КПУ продовжать в стінах наступного парламенту і надалі варити воду в ступі, потрапивши в єдиний список КОДу.  Старається заповзти в цей партійний список і пустослов  Катеринчук. 

 Ще в січні цього року я посперечався з приятелем (три пляшки вже розпили), що явні й потенційні «тушки» (В. Кириленко, Гриценко, Наливайченко, Катеринчук) обов’язково вступлять у «КОДло» (дотепна народна назва), незважаючи на їх словесну тріскотню про «змову 366 депутатів», особисту «принциповість»  і  «вболівання» за добробут народу. Залишаються поза «кодлами» істинні опозиціонери, це «Удар» і об’єднання правоцентриських партій (якщо відбудеться) - не «затушкована» частини «Нашої України», УНП, КУН, «Собор», громадські організації. Так що, шановний виборцю, не впадай в розпач – буде за кого голосувати, якщо бажаєш добра своїм дітям і внукам. 

 Ми повинні усвідомити – якщо у наступній Верховній Раді від партій «Удар», «Свободи» і  «правоцентриського об’єднання»  буде менше третини депутатів, то корумпована олігархічно-партійна більшість і надалі маніпулюватиме нами, часто-густо поєднуватиметься в корисливому оргазмі, змінювати під мафіозні потреби Конституцію, ще й приведе до  розколу України, в чому заграниця (Схід і Захід) допоможе не тільки словом, а й ділом, як «допомогли» намаганню України приєднатися до Плану дій щодо членства в НАТО на Бухарестському саміті.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.