Принц з пляшкою пива перед теликом і юзані принцеси

09 червня 2012, 00:15
Власник сторінки
0
546

Чому так мало тих, хто ризикує життям, і так мало тих, заради кого можна ним ризикнути?

Якось так склалось історично, що всі ми живемо якимись казками, казковими героями, казковими стереотипами. 

Ось так і кожна дівчина так чи інакше змалку мріє, щоб за нею приїхав принц на білому коні, спас її від всього злого і забрав з собою в якесь краще майбутнє. Вроді цілком логічне бажання, достойне і навіть перегукується з чоловічим - бажанням пригод, бажанням битви, бажанням спасти принцесу.

І коли в житті чогось такого нема, всім стає зле, всі стають тошнотіками і починають шукати винних. Так і в даній ситуації: уже мабуть мільйон раз чув, які у нас погані чоловіки, жодної романтики, жодного бажання поборотись, завоювати. Чоловіки стали ліниві, байдужі, зникла відвага, бажання битись, зовсім як і не чоловіки.

Чесно кажучи часто це все відповідає дійсності - небритий мужик з пляшкою пива заліг перед телевізором... ну да, жалюгідне видовище ) гоніво, а не принц ) не дивно чого дівчата нам таке закидують. От тільки чи мають право?

Вертаючись до казок, де принц спасає красуню, треба підмітити одну маленьку деталь. Ті, кого в казказ спасають, далеко не схожі на тих, хто зараз ось так от обурюється. Я розумію, що все на рівні спекуляцій, але! - візьміть будь який персонаж: Білосніжку, Сплячу красуню, мабуть ту ж Джульєту - усі вони були справжніми Жінками. Набір їхніх рис, те як вони себе вели, що сповідували - справді було гідне того, щоб за це боротися і ризикнути життям. Усі вони були правдиві, не двуликі, вірні, сповнені добра і щирості і так далі.

А що ми маємо зараз - купу юзаних дівчат, що вранці прокидаються з одним, а ввечері уже "кохають" іншого. Більшість з них корисливі, зверхні і матеріалістичні. Від цього тільки сумно і скучно ((( так і самому не довго до пива і тв скотитись...

Все ж маю надію, що тих, хто ризикує і за кого ризикують, ставатиме все більше і більше ))))



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: любов,державна зрада,стосунки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.