Що не зробиш заради піару…

27 квітня 2012, 19:32
Власник сторінки
0
509
Що не зробиш заради піару…

Давно “пережована” тема ув’язненого “лідера опозиції” щотижня спливає наче лайно в унітазі.

У політиці без піар технологій не обійтись, але одним з елементів успіху є вміння знати межу. Очевидно, що піар-технологи Юлії Тимошенко(чи сама вона) так не вважають. Давно “пережована” тема ув’язненого “лідера опозиції” щотижня спливає наче лайно в унітазі. Всі розуміють, що народу набридли ці скигління і показуха, але кінця цьому поки не видно.

Серед останніх “шедеврів”, які мали зачепити за живе людей, дуже цікавою є інформація про їх роман з адвокатом. Безперечно, це вдалий хід – романтика, зворушлива любов попри тюремні грати і загрози ворогів… Чисто тобі голлівудське кіно:) Сумнівно, що регіоналам вигідно її піарити чи давати приводи для скандалів, тому всілякі відео, побиття, утиски та все інше цілком можуть бути “рятувальними колами” від інформаційного забуття. Навіть сама робота адвокатів по визволенню Юлії Володимирівни виглядає награно та символічно. Хто не бажає її рятувати – сама чи оточення окреме питання, але жодна тоталітарна влада не буде робити з опозиціонерів мучеників. Якщо з ними щось і трапляється, то без широкого поширення у ЗМІ.

Найсумніше те, що поки ВОНА сидить в елітній камері Україна та ВО Батьківщина продовжують розвалюватись. Тимошенко хотіла б вийти з тюрми і стати президентом, але при сьогоднішньому розкладі сил, тоді на карті може вже не бути держави Україна.  

Іван Лендєл, Live Today

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Батьківщина,Власенко,Україна,змі,піар
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.