ГУБЕРНАТОР ПРИРУЧАЄ «СВОБОДУ» ЗА ЗАКОНОМ ТЕРИТОРІЇ

12 січня 2012, 18:26
Власник сторінки
журналіст - блогер
0
480
ГУБЕРНАТОР ПРИРУЧАЄ «СВОБОДУ» ЗА ЗАКОНОМ ТЕРИТОРІЇ

В Коломийській райраді фракція ВО «Свобода» – філія регіоналів.

   Як всім відомо, на минулій сесії Коломийської районної ради свободівці не голосували за звернення з вимогою відставки президента та уряду.
   Голова обласної ради О.Сич таким чином заробляє собі бали на парламентські вибори в очах губернатора М.Вишиванюка.
   Розмови про єдиного кандидата від опозиційних сил це звичайно добре, але хто сказав, що «Свобода» буде в темі?!. А між тим пройшов рік плідної роботи голови ради, час притирок вже давно минув. На голодний шлунок кричати націоналістичні гасла чи дружити з Михайло Васильовичем?! Кричати гасла в пів голосу і їсти «хліб з маслом». Ось воно єдине правильне рішення.
   А там ще й чого доброго М.В. слово дотримає і дасть своє добро по Сичу на мажоритарний округ.
   Досвід адміністрування як-то кажуть не проп’єш, дати цукерку в правильному місці в правильний рот М.В. вміє, тут правди нема де подіти.
   А до ВР Сичу треба, дуже треба.
   За рік роботи наобіцяти в кожному районі золоті гори можна, але виконати неможливо і десятої частини з того. А з командою професіоналів наявною у Сича, то краще і не зачинати: там або хтось дівчину в магазині наб’є, або пенсіонера сторожа накопає.
   Тому треба робити ноги поки є така можливість. А з підтримкою губернатора, а ще й в замін на вакантне місце голови ради і лояльне ставлення фракції "Свобода" до провладних рішень.

-    А після свят, як гарант з області поїде, приймайте своє звернення. А за одно хороший привід депутатів наших трохи дисциплінувати, а то вже ведуть себе як комуністи… То що по руках Сашко?!.
-    Ну звичайно по руках, шеф!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.