Невже нашими країнами керує контра?

23 грудня 2011, 23:05
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
580

Прикинув - ужахнувся, на скільки обікрала нас газова мафія...

      21 грудня на телеканалі дивився пресконференцію Януковича. Виникло ряд питань, на які тільки сам можу дати відповідь:   Невже Янукович розумніший за мене, думав я, слухаючи його відповіді по газовим проблемам на запитання журналістів? Невже я не тупіший за  депутатів, що відчуваю фальш  їхніх облудних газових пояснень в руслі останніх промов Президента?  Чому на протязі багатьох років політики заговорили газову тему до отупіння, а в дійсності постійно  погоджують все кабальніші газові угоди, причому,  привладні подають це, як досягнення, а опозиційні – як зраду?  Як може бути неприбутковою газова труба, по якій Україна перекачує до Європи  зверх прибутковий для Газпрому російський газ?  

      Може! - якщо політики дуже нерозумні. Та якщо вони такі дурні, то чого безмежно багаті?...  Запитую у знайомого підприємця – автоперевізника, чи збиткові йому послуги по перевезенню вантажів? - Та  «коту понятно», що ні, інакше не повезу. Виняток, коли скупердяйство замовника можу надолужити тим, що частину вантажу привласню, та це дуже рідко, й коли вантаж дефіцитний. А наші «коти» (та всі жирні!) роками вішають локшину на вуха, що перекачують газ збитково. Для себе – ні. Чому?...

     Та тому, що дефіцитний, тому, що привласнюють (крадуть).  При Кравчуку і Кучмі крали в змові з російськими «обрахувальниками». Тільки Ющенко з Єхануровим почали ламати цю схему, українські «коти» стали красти газ з труби (Газпром не безпідставно протестував). Прикривалося це «Хамовим плем’ям» (пішло вгору після Майдану), що корумпованою більшістю лишило Єханурова прем’єрства. Після виборів у 2006 році це «плем’я» майже повністю окупувало Парламент за партійними списками, а після позачергових виборів у 2007 р. стало  хамовитишім настільки, що знехтувало Конституцією і  народним волевиявленнм - не допустило в 2008 році  Президента з щорічним звітом до Верховної Ради.  Тож ціни на газ почали стрімко зростати - вже й не коту зрозуміло, що в змові з мафіозним Газпромом.  Крадуть же у нас, бо ми з своїх кишень фінансуємо всі  газові обрудки, включаючи і збитковість перекачки до Європи. 

       Прикинув – ужахнувся, на скільки обікрала нас газова мафія, узгодивши в змові з Путіним кабальні угоди в січні 2009 року, та не менш кабальні в 2010 році, доповнивши згодою на базування  імперського флоту в Севастополі.   

     До речі.  Дивлюсь на схему газопроводу  від Уренгоя  до Ужгорода – вражає не відстань, а уявлення про те, яка тьма олігархів присосалась до труби, витягуючи за газ останні гроші  з кишень мешканців Росії і України.  Невже  нашими  країнами  керує  контра?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.