Свобода таки дружить з "недієздатною та імпотентною" "лжеелітою"?

23 листопада 2011, 09:04
Власник сторінки
0
487

Після прийняття нового виборчого закону ВО "Свобода" через свою прес-службу почала поширювати заяви з різким засудженням вчинку представників БЮТу і Фронту Змін.

Після прийняття нового виборчого закону ВО "Свобода" через свою прес-службу почала поширювати заяви з різким засудженням вчинку представників БЮТу і Фронту Змін. Зокрема, 18 листопада лідер ВО "Свобода" О.Тягнибок у програмі "Шуcтер Live" на Першому Національному сказав таке:

"Фактично, відбулася змова – вона дасть змогу сфальсифікувати наступні парламентські вибори й дає індульгенцію для Януковича в тому плані, що цей закон легітимізовано перед Європою...Депутати, прикриваючись гучними фразами про захист державних інтересів, насправді думали тільки про свої власні інтереси. Відбулося таке собі "несподіване об'єднання", кругова порука ворогуючих сторін – влади й опозиції. А мета кругової поруки – це 1) зберегти довічно правління Партії регіонів, змінивши Конституцію України через майбутній парламент, де буде контрольованих 300 голосів, і 2) залишити в парламентських кріслах тих зрадників, які голосували за цей закон, і дати можливість Януковичу сфальшувати вибори й змінити Конституцію України – ось вам і всі "державні інтереси", якими вони керувалися" – заявив лідер ВО "Свобода".

19 листопада він у коментарі Gazeta.ua заявив, що чинна опозиція у Верховній Раді є "недієздатна та імпотентна".

"Учорашнє прийняття закону - це така собі кістка, навіть без м'яса, просто гола кістка, кинута зі столу Януковича парламентській опозиції. Опозиція ж схопила ту кістку і тішиться. Таким чином, з вчорашнього дня опозиції у ВР фактично вже не існує. Її голосування за цей закон стало дуже серйозним укріпленням влади президента"

В цей же день під час вшанування пам'яті полеглих героїв Другого зимового походу армії УНР 1921 року в с. Базар він також сказав, що "представники нинішньої лжееліти теж заради особистих благ готові на компроміс з ворогом. Більше того, засліпленні безкарністю, свою зраду називають перемогою."

21 листопада у Тернополі керівник фракції ВО "Свобода" в облраді О.Сиротюк на прес-конференції "Новий закон України "Про вибори народних депутатів" - реакція політиків" заявив, що "народні депутати (як представники владних, так і опозиційних сил), прикриваючись фразами про захист державних інтересів, насправді думали лише про власні інтереси. Це показало голосування за закон "Про вибори народних депутатів". Мета змови влади і парламентської опозиції – втриматися при своїх кріслах."

Проте, уже ввечері цього ж дня УНН повідомила, що нардеп від БЮТу А.Шевченко  в ефірі "5 каналу" розповів про співпрацю з Свободою:

"В Івано-Франківській області "Батьківщина", "Фронт Змін" та "Свобода" вже працюють над узгодженням конкретних мажоритарних округів. Тобто, по шести округах, які будуть в області, цілком вірогідно матимуть узгоджених кандидатів від демократичних сил"

 Логчне питання - навіщо була вся ця показуха? Якщо вони такі "погані хлопці", то чого ж ви з ними тісно співпрацюєте? Знову бажання піаритись і дорватися до влади недозволяє проявляти чіткість позиції. Тож кому-кому, а не вам дорікати комусь у продажності.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: БЮТ,закон,ВО Свобода,Тягнибок,ВРУ,Фронт змін,вибори,співпраця
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.