Нечиста Сила існує - я відчуваю . Хто вона ?

19 жовтня 2011, 21:59
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
869

В дитинстві, щоб не шкодив, мати лякала мене «нечистою силою», яка уособлювалась в моїй уяві з головою сільради, бригадиром колгоспу, чи п’яним дільничим з кобурою на широкому ремні.

      Я проаналізував кар'єрний шлях Януковича після другого ув’язнення.  Фантастично, як у казці.  Яка сила підняла його на Сівку-Бурку і понесла?...  Пригледівся космонавту, позбавився судимостей, прийняли до лав  КПРС, очолив автобазу (радянська автобаза – типове комуністичне підприємство: досвідчені водії виїзжали за ворота, крутили спідометри, зливали пальне в канави – давали план), губернатор Донеччини, прем'єр-міністр, купа учених звань. Хоча  Путін у 2004 році не причастився цукеркою (все знав про діоксин ?), та в кінці року тричі поздоровив  Януковича з президентською посадою, користуючись висновками російських спецслужб і українських «підрахуїв». В кошмарному сні В.В.П. не снилося, що в «братній», корумпованій країні Верховний Суд здатен підтримати волевиявлення виборців, що на 5 років перекреслило його плани по укоріненню в Україні влади андроповців і мафіозних олігархів (російський варіант). Та Янукович підтримку Путіна оцінив - довготривала блокада парламенту з надувними кульками й активна протидія регіонально-комуністичної, агресивної зграї  з приводу приєднання  України до Плану дій щодо членства в НАТО, стала на заваді цьому в квітні 2008 р на Бухарестському саміті .  Наслідки – окупація Росією частини ніким незахищеної Грузії, фіговий, позаблоковий статус, що не захищає Україну від імперських зазіхань . 

       Проаналізував і «політ» Юлі Володиміровни після попадання на гачок Прокуратури Росії . Фантастично, як у казці про "Килим-самольот".  В 1999 р. відкололася з фракцією «Батьківщина» (головувала в ній) від «Громади» опального Павла Лазаренка; стала віце-прем’єром, не маючи достатнього виробничого і життєвого досвіду; після звільнення з Лук’янівського СІЗО, в якому 43 доби відбувала покарання по звинуваченню в контрабанді валюти, підробці документів, несплати податків, стала «іконою» акції «Україна без Кучми». Тільки Кучма почав з 2000 р. повертати Україну до Європи, як хором - геть! Хто диригент ?...  27 березня 2001р. Печерський Суд (клон Басманного)  звільнив Ю.В, а 17 вересня і Генпрокуратура зняла обвинувачення з Тимошенко і її чоловіка . Кримінальне переслідування створило їй образ «мучениці за правду» і додало рейтингових балів – стала депутатом Верховної Ради.  На початку 2005 року «нечиста сила» знову сховала до шухляди відкриті на Тимошенко нові кримінальні справи - вона стала прем’єром при переконливій підтримці  депутатів (Ющенку не вдалося призначити прем’єром розсудливомго Порошенка - депутати знали,  що в Юлі «рильце в пушку»! що Прокуратура Росії не закрила кримінальні справи !  що штовхають її на ганебні угоди !), за – 373 ! Хто диригент ?... Каталася на ковзанах, коли Президент лікувався від отруєння; майже щодня красувалася по телевізору - слугувала ходячою рекламою фірми «Луї Віттон». Після двохгодинної бесіди віч-на-віч з Путіним (Київ,  березень 2005 р.), ніби зірвалась з ланцюга, згадавши про корупцію «любих друзів» в оточенні Президента… 

       Якої влади ще не вистачало Тимошенко, Турчинову, Томенку, Зінченку, Гриценку, Піскуну, Бродському, щоб боротися за «добробут» народу, якщо з нового року, згідно змін до Конституції, прем’єр отримувала  повноваження канцлера?. Яка «нечиста сила» зібрала їх в ніч з 7 на 8 вересня на «чорну раду», щоб незаконним шляхом відсторонити Президента від влади?  Що змусило Ю.В. хихотіти і тріпотіти перед Путіним ?... У 2008 році  Тимошенко вдруге стає прем’єром  при перевазі в один голос. Після небезпідставних вагань, її підтримав і Єхануров, якого вона (іронія долі!), при організаційній підтримці Литвина,  зухвало, всупереч Президенту,  лишила в січні 2006 року посади прем’єра (переконаний – фаховішого і розсудливішого з останніх п’яти). Безумовно - «нечиста сила», в далекоглядних цілях, поділила партійних депутатів парламенту на дві групи, що сперечаються перед телекамерами, а борються тільки за владу і особистий добробут.

      Чи не ця  Нечиста Сила на протязі п’яти років єднала блоки ПР і БЮТ в прийнятті корупційних законів, в брехливому передвиборчому піарі, в зухвалому протистоянні з Ющенком, в прийнятті кабальних московської і харківської газових угод , в поглибленні розколу України (поки що електорального), в неконституційній зміні державного устрою за допомогою випестованих Тимошенко депутатів-«тушок», що спричиняє народу  зла не менше за всі ганебні угоди ?   

       Відчуваємо, що і сьогодні Нечиста Сила втілює свій сценарій розвитку подій в Україні, спираючись на  утримуваних у покорі (клятва? досьє? гроші?) основних фігурантів блоків ПР і БЮТ.  Цей сценарій базується на двох програмних документах : «Як  обустроїти  Росію" (екс-в’язня ГУЛАГу, Нобелівського лауреата Олександра Солженіцина), та як втягти Україну в Митний і Євразійський союзи (екс-офіцера КДБ , прем’єр-президента  Володимира Путіна)...  Хто ж вона, ця  Нечиста Сила ?

        До речі.  Після Жовтневого перевороту ЧеКа черпала самих надійних помічників серед осіб з кримінальними діяннями. Ніхто з них не думав, що мине час, і вони будуть в підвалах Луб’янки «зізнаватися» в троцкізмі і шпигунстві на країни Антанти.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.