. Чи буде "Майдан-2" ? І коли ?

05 вересня 2011, 09:06
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
1195

ТЕРПІННЯ УКРАЇНЦІВ НЕ БЕЗМЕЖНЕ ... ПЕРЕСТАНЬТЕ ВОДИТИ ЛЮДЕЙ КРУГОМ ПАЛЬЦЯ... ГРОМАДА ЩЕ СВОЄ СЛОВО СКАЖЕ ....

                                        

    Я не політик, не політолог і не астролог. Може тому мої погляди на сьогодення не засмічені чиїмось впливом, а бачення подій завтрашнього дня майже завжди пророчі… . Навчатися в інженерному інституті почав, коли нинішній Президент пішки ходив під столом, коли до ВНЗ за хабарі не вступали і вчені звання не купували. Це сталось потім, в шістдесяті роки, коли КПРС повністю приватизувала владу, і  в Україні прижилось настільки, що БЕЗ  ПОДОЛАННЯ  КОРУПЦІЇ  В  ОСВІТІ економічна і політична СИТУАЦІЯ  в державі  ТІЛЬКИ  ПОГІРШУВАТИМЕТЬСЯ. Переконаний, що і феномен шестидесятництва в політичному і культурному житті країни відбувся тому, що в післявоєнні роки їх свідомість не була спотворена корупцією і хабарництвом у середній і вищій школі, і вони ще вірили в логічність життя і справедливість суспільства ....  

   Український народ дуже терпеливий. Владі не вірить ще з часів Леніна. Заклинання радянської доби - «щоб ти жив на одну зарплату!» - дієве і сьогодні, та по різному. Трударі і пенсіонери крутяться, мов білка в колесі – потрібно щодня щось поїсти; чиновницька рать махлює, щоб засмагнути на світових здравницях; мафіозна влада  все збагачуються, порушуючи закони, мораль і  етику, щоб переплюнути іншого золотими унітазами і змішувачами, чи крутішою яхтою, чи найдорожчими маєтками і творами мистецтва .

     Восени 2004 року люди вийшли на « Майдан », усвідомивши, що «підрахуї» зухвало сфальсифікували результати президентських виборів. Дурне діло не хитре, та заманливе. Захопивши в 2006 р. парламентську, а в 2010 р. тотальну  владу, «хамове плем’я» займається тим же . Наступні парламентські вибори будуть сфальсифіковані (як і минулі місцеві) через маніпуляції з виборчим законом, яким Лавринович  крутить, мов циган сонцем. Після виборів  констутиційна  більшість сформується  депутатами, пролізшими  в Парламент по закритим партійним спискам і мажорітарними «тушками». Та і цю облуду народ ще стерпить. Не підтримають люди і провокаційні заклики політичних партій, бо вже розуміють, що понад 200 різних партій – це КПРС, роздріблена на партійки, що після кожних виборів групуються в провладну, корумповану, агресивну більшість, яка гребе все під себе і бавиться в демократію тільки на телешоу, розколюючи суспільство (за радянщини цим займалися «профспілки – школа комунізму»).  Терпець урветься  в 2015 році, коли «підрахуї » протиснуть Януковича (чи його клона) на черговий президентський термін – відбудеться «Майдан-2» по всій Україні, бо всі зрозуміють, що знову ошукані -  голосували то за інших. На цей раз будуть задіяні і радикальні гасла: «грабуй награбоване!»,  «геть міністрів-капіталістів!», «на смітник Раду-зраду!», «бий …., рятуй Україну!», «ех, дубинушка, ухнем!», бо люди постійно зубожіють, а «коти» хаміють і жирнішають. Протистояння буде жорстоким - каральні органи розпухають і безкарні, пригодовані  ОМОН, «Беркути» і «Грифони»  звірішають, а  бандократи і зубами триматимуть награбоване. Жорстоким настільки, що нам будуть «заздрити» вже не європейці, як у 2004 році, а африканці …

      Так може бути, якби влада цього не розуміла. Розуміє, ще й як ! Тому доручила хитрому випускнику ВПШ Леоніду Кравчуку (слуга всіх господ) знову покопирсатися в Конституції, щоб приспати незадоволення людей, та  шляхом маніпуляцій втовкмачити довірливому  народу, що в державному, корумпованому борделі достатньо замінити тільки меблі ...Правляча мафія ще у 2004 році усвідомила, що померанчеві події стали наслідком не зовсім вдалого (як у 1999 році) замаху на життя дійсно народного висуванця в президенти ( бо українець?), та обізнаністю людей з даними екзит-полів (в їх діяльність «підрахуї» ще не втручались), а ще принциповістю Верховного Суду. Тож швидко перебудувалась. Вже до третього туру президентських виборів внесли зміни до Конституції, позбавивши фаворита основних президентських повноважень. Підготувались і до виборів у Верховну Раду - партійних кандидатів в депутати тасують так, що Парламент стає все більш зухвалим, дебільним і диригованішим .. Керівництво кишенькових партій укоріняють потенційними «тушками», вагомі і доходні крісла заповнюють «братками». Минулі президентські вибори ще цікавіші : список претендентів перетасували так, що залишився тільки один демократ – Ющенко, якого потрібно було відсіяти .

     Цікаві ці вибори і тим, що вперше (моє ПРИПУЩЕННЯ , як досвідченого виборця) перевірялась можливість маніпулювання даними екзит-полів :  1) опитування проводилось в першій половині дня (його не можна інтерполювати на весь день – різниця виборців за віком), то є час на «осмислення» результатів і їх корегування; 2) приписки голосів відбувалися по закінченню виборів (про це знали, говорили і писали), а дані екзит-полів  співпали з даними виборчих комісій, отже, за обох кандидатів маніпулювання було синхронним; добавлено «голосів» понад 20 %, бо така різниця між офіційними даними екзит-полів і виборчих комісій по графі «проти всіх», за яку ніхто не «вболівав». 3) поява нових екзит-полів:  від « АиФ в Україні»,  телеканалів «Інтер», «ІСТV», «Савік Шустер – студія». Кому належать «Інтер» і «ІСТV»–добре знаємо, а дозованість свободи слова в телепередачах Шустера  відчуваємо нутром.

     Мої припущення стали ПЕРЕКОНАННЯМ, коли Шустеру надали Перший канал,  та ще в найрейтинговий час . Донбас порожняк не гонить! Якщо влада змогла упровадити «братків» у все керівне, приручити найвищу судову владу, позбавити норовистий Верховний Суд основних повноважень, то накинути вудила на екзит-поли для неї не проблема – «підрахуї» і там порахують, як потрібно, а «найчесніші» результати студії Шустера  скорегують арфуши і бенкендорфи . Якщо якийсь екзит-пол відступиться (теоретично) від генеральної лінії – не біда, у більшості дані «співпадуть», а виборчкоми добре навчились потрібні цифри закріпляти мокрими печатями. Вважаю, що мета  приєднання тігіпківців (можливо, інших низько-рейтингових партій), - не визвати в виборців негативне сприйняття «зростаючого» рейтингу владної партії напередодні виборів.

     Дієвого опору від демократичної  опозиції не буде – не об’єднаються, бо демократів у ній немає.  Ретельно вдивляюсь на знімок майданної трибуни - поряд і позаду Ющенка тільки партократи (бувші теж) і пустократи. Демократи стояли на майдані, мерзли в наметах, та об’єднатись їм  завадили політичні «тушки» із різних партій, які роєм обсіли трибуну. Відчуваю, що і в 2012, і в 2015 роках олігархи обведуть народ кругом пальця, ще й координатори-маніпулятори, як Чечетов, Литвин, Олейник, Томенко, Мартинюк, Головатий,…, звинуватять виборців, що таких обрали … 

    Так буде, поки всі не усвідомимо, що «треба миром, громадою обух сталить…, - як повчає нас Тарас Шевченко, - і  заходиться вже будить!». Тільки  громада, об’єднавшись, зможе обрати не мафіозну владу і змусити працювати на суспільство, контролювати її дії,  інакше й наступний  Майдан обсядуть партійні оси, що дбатимуть тільки за себе …  Все  інше – від лукавого!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.