Как экс-мэр Киева Александр Омельченко брюнетку Людмилу Супрун и Катерину Фоменко защитил

03 травня 2011, 12:13
Власник сторінки
политтехнолог, журналист
0
1148

Друзья!Я этот прикольный и сенсационный случай видел собственными глазами (на укр.языке)



        Як Омельченко брюнетку Людмилу  Супрун

і блондинку Катерину Фоменко захистив.

Екс-Мер Києва Олександр Омельченко при всій своїй дивакуватості відзначається схильністю до гумору. Тож прямо на сесіях міг запропонувати наступному оратору: “Бери мундштук, - так він говорив на мікрофон, - закурюй. І щось путнє скажи”.

            А якось на зібранні Асоціації мерів міст він і взагалі зірвав грім аплодисментів. А було це так. По черзі виступали мери міст мільйонників – Дніпропетровська, Донецька, Харкова тощо. Їх розлогі промови розбавляли не менш велеречиві виступи народних депутатів четвертого скликання Катерини Фоменко та інших.

Причому виступ Катерини Фоменко був дуже емоційним. Вона розповіла про те, як з ранку до ночі захищає місцеве самоврядування і як у неї інколи опускаються руки: «От приходжу додому і інколи від безвиході плачу».

Не дамо образити нашу Катю, - не без гумору закликав присутніх мерів  Олександр Омельченко.

Водночас емоційним, веселим і винахідливим був виступ і голови бюджетного комітету Верховної Ради, народного депутата Людмили Супрун – не випадково свого часу Людмила Павлівна підтримувала українські команди КВН.

Але час заходу невпинно спливав. І розуміючи, що на нього, мера 20-тисячного містечка Гола Пристань, часу може не вистачити, Анатолій Негра тягнув руку ледве не до стелі хвилин десять.

Помітивши таку заповзятість, Олександр Омельченко, що зветься, “на закуску” і йому надав слово.

І тут із найкращих побажань Анатолій Негра такого утнув, що дало привід по-дружньому кепкувати з нього ледве не всій Україні.

- Спочатку, - розпочав він, - гарно виступав Олександр Омельченко і інші мої побратими. А після нього виступала Катерини Фоменко – така гарна і прекрасна жінка. А після неї ще гарніша і талановитіша жінка Людмила Супрун.

Зал чоловіків, відчувши таку нетактовність колеги, завмер. А Олександр Омельченко одразу знайшовся:

Пропоную за невдале порівняння блондинки із брюнеткою виступ мера Голої Пристані оголити, надавши йому слово для тосту на банкеті.

На ньому я усім друзям – мерам, які ще довго залишалися під враженням комічного випадку із мером Голої Пристані, розповідав що Анатолій Негра розхвилювався перед виступом.

 А насправді є достойним чоловіком. Захоплюється стрибками з парашутом. Дбає про Голу Пристань, заснувавши в місті кілька фестивалів, найбільш відомі із яких «Купальські Зорі» і «Кавунове свято».Та от пощастило йому мешкати в краї, де трапляються постійні пригоди.

Якось, подейкують краєзнавці, в гості до Потьомкіна сюди приїздила Катерина Друга. І коли вони пливли Дніпром, то вітер так подув, що зірвав верхні покрови з імператриці і оголилися її чарівні груди, що дуже вразило її фаворита – князя  Потьомкіна. І на честь цього острів неподалік майбутньої Голої Пристані негайно отримав назву Білогрудий.

Погодьтесь, що із уродженцем знаменитої Голої Пристані Анатолієм Негрою просто не міг не відбутися свій кумедний випадок.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.