Йордан! Всім купатись!

18 січня 2011, 12:14
Власник сторінки
Настоятель парафії Покрова Божої Матері УПЦ КП у місті Ірпінь. Практикуючий психолог.
0
585

Найчастіше люди кажуть: дайте нам чудо і ми повіримо! Ми повіримо в Бога, чи в чорта, чи в те, що ви запропонуєте.

Крещение Господне

Можливо ніяке більш свято не являє настільки явно Боже існування, як Хрещення Господнє. Всі ми вже знаємо, що вода не така проста як здається на перший погляд. Вода зберігає інформацію. В воді виникло життя і це стверджує, як Святе Письмо так і наука. Остання теж починає потроху визнавати, що є вода жива і є вода мертва. Жива – це так звана структурована, природна. Мертва – це зіпсована або технічно, або інформаційно, адже, вода як губка записує в себе любі стани оточуючого середовища. І найсильніше на воду в цьому плані впливає людина, її емоції.

Самий простий приклад чуда – це освячення води в храмі. Така вода не псується. Вона набуває таких властивостей, які в природі неможливі. Адже, вода яка не тече і не очищається рано чи пізно загниває. І феномен освяченої води не пояснити ні сріблом, ні якими іншими матеріальними причинами. Срібло при освяченні не використовується взагалі. Вода стає живою і більше того передає це іншим водам, бо вливши зовсім трохи освяченої води в іншу посудину ми отримуємо той самий ефект – вода не псується. У мене є вдома вода освячена і набрана в самий різний час на протязі багатьох років і як не дивно вона все ще смачна і жива.

Якщо вона передає освячення любій воді, то звісно передає і нам, бо ми і є вода в якомусь сенсі. Ось чому освяченій воді завжди приписували цілющі властивості. І в цьому легко переконатись на власному досвіді.

Сам Йордан, або Хрещення Господнє займає взагалі унікальне місце в нашому житті. Церква вчить, що любий спогад минулого із життя Христа, не просто спогад, а пам’ять, яку в собі несемо ми як Тіло Христа. Тобто нам дано пережити те що було колись давно в реальному часі. Тайна ця велика є, але підтвердженням цих слів є те, що люба вода яку ми набираємо в цей день, чи прямо з під крану, чи з колодязя – освячена. Христос ніби знову сходить у води і освячує їх Самим Собою. Набрана вода, навіть, без чина освячення ніколи не зіпсується, вона буде стояти у вас цілий рік і нести зцілення і освячення тому хто п’є її, окроплюється.

Наше тіло – це в середньому вода на 80 відсотків. Те, які наші водні структури творить наше здоров’я і часто психічний стан. І якщо Христос в історичному часі освячує води, то природно вивести наступне: потрібно і нам увійти в цей день у ці святі води в які сходить Своєю благодаттю Сам Бог! Якщо з подібною вірою і молитвою ми зануримось в води, то отримаємо здоров'я для душі і тіла!

Всім Божого благословення, віри, надії і любові!

Це Йордан! Всім купатись!



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.