Зламана доля

04 січня 2011, 08:32
Власник сторінки
коммерческий работник
0
684

але не зламана воля


Блог написано з метою підтримки борця за права нацменшин Шаси.

Зокрема, в останньому блозі Шаса написав, що несолодко жилося простим нормальним російськомовним громадянам в радянській Україні. Що казати про нинішні часи, коли у керма вже "незалежної" України стоять ультра-націоналісти і шовіністи...

З дитинства я був нормальним хлопчиком, навчався в садочку російською, в школі - теж..., але прийшли важкі часи і я стикнувся з першими проявами націоналізму, коли почув, що в університети викладачі звертаються до мене паскудненькою українською. Далі гірше: йдеш до ЖКО, там тебе зустрічає мурло, яке з і-франківським акцентом тобі розповіда, що не включить гарячу воду, бо я спілкуюсь російскьою, в метро на жетонах пишуть "Київ" українською, об"являють станцію "Хрещатик" теж націоналістичною мовою. Страшне! І я зламався... перейшов у спілкуванні на блогах на цю ворожу моїй розкладці на лептопі українську. Доля зламана.

Але існують ще такі браві хлопці як Шаса, які не бояться довгих рук владних українських націоналістів і ріжуть правду-матінку... Низький тобі уклін, Шаса. Щасти тобі в твоїй нелегкій, але такій потрібній справі, протуберанець сонця ти наш!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.