Чоботи Путіна.

28 лютого 2014, 14:14
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
197

Юля Володимірівна і її підспівувачі з "Батьківщини", ПР, КПУ спочатку розвалять "опозицію", а потім розколють Євромайдан, як свого часу - коаліцію "Сила народу" та Майдан-2004.. . Невже ми знову насту

Сьогодні прочитав про несподіваний  "СЕКРЕТ" для Кличка, який я знав ще з 2010 року, коли Путін за згодою Януковича увязнив Тимошенко, щоб звільнити її в потрібний момент - напередодні президентських виборів-2015.  "Секрет" в тому, що "хвора" ТИМОШЕНКО ЙДЕ В ПРЕЗИДЕНТИ!..  Політичні події в Україні прискорили на рік звільнення Тимошенко, бо недалекий Янукович клюнув на чергову приманку Путіна - не підписав угоду з Євросоюзом.... Нема сумніву, що антинародна більшість корумпованого парламенту не тільки стадно звільнила Тимошенко, а ще й закриє всі кримінальні справи, як свого часу по вказівці ФСБ це зробив Генпрокурор Піскун ( син Тайби Лейбовни і Рафаїла Моісейовича), бо знову Путін робить ставуку на підконтрольну аферистку - Тимошенко. Наслідки? Юля Володимірівна і її підспівувачі з "Батьківщини", ПР, КПУ спочатку розвалять "опозицію", а потім розколють Євромайдан, як свого часу - коаліцію "Сила народу" та Майдан-2004... Мафія непотопляєма.  Невже знову наступимо на ті ж граблі?

До речі. Прочитав спогади Ганни Герман про пятигодинні перемовини Януковича з Тимошенко в 2005 році про формування опозиційної коаліції проти обраного народом (не мафією!) Президента Ющенка...  "Вона така противна, що якби мені довелося її тр*хнути, я б не зміг" - висповідався Янукович Ганні Герман по закінченню перемовин... "Чим далі в ліс" - тим більше переконуюся в правоті вислову Ющенка, що Янукович і Тимошенко - два чоботи одної пари, в які почергово нас взуває Путін. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.