Тріумф олігархів.

21 лютого 2014, 19:17
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
208

Європейський майдан повинен стати Всенародним і довести справу революції до логічного кінця - народовладдя. Інакше народ України постійно відчуватиме «переваги» Митного союзу та жити обіцянками...

 Події у сесійній залі Верховній Ради, що відбулися 21.02.2014 року,  підтвердили те, що Клюєв узгодив  з Тимошенко її давню мрію - поєднати в одну агресивну стаю олігархічні ПР і «Батьківщину». Мене насторожила стадна одностайність депутатів на підтримку звільнення Тимошенко, подібна підтримки її прем’єрства на початку 2005 року. Немаю  сумніву, що все заздалегідь погоджено з Путіним, який зміг вилікувати та звільнити (як і посадити) підконтрольну  Тимошенко, на що були «нездатні» німецькі лікарі.  Закінчиться тим, що єврейсько-російський парламент  товктиме воду в ступі до наступних парламентських виборів -2017, відмежується  від ненаситного «проффесора», та знову стадно розколе Євромайдан, як розколов Майдан-2004. Схема розколу продумана і погоджена. На Майдані появляється Тимошенко (в інвалідному візку чи без), звинувачує лідерів опозицію в безпринципності в переговорному процесі, вимагає негайної відставки Президента, натовп – за, а далі – по обоюдному сценарію ФСБ і українських провокаторів. 

Якщо суспільство не зрозуміє підступних планів олігархічної парламентської мафії, знову впаде в ейфорію чи сховається в кущі, як в 2005-2009 роках, повіривши солодкоголосим словам самообраних  депутатаів і амбіційних лідерів,  не доб’ється проведення дострокових парламентських виборів разом з президентськими та не обере до парламенту пропорційну кількість етнічних українців, то знову «пропало всьо», і знову - для народу. Слід пам’ятати, що новоутворена спайка депутатів знову підтасує під себе зміни до виборчого закону, щоб і в наступному парламенті засідали представники грощових мішків, а не достойні українські патріоти. 

Вважаю, що Європейський майдан повинен стати Всенародним  і довести справу  революції до логічного кінця - народовладдя. Інакше народ України постійно відчуватиме «переваги» Митного союзу та жити обіцянками мафіозної влади бачити світло в кінці тунелю. Слід памятати, що за зрадницькі газові угоди 2009 і 2010 років та за всі  протиправні  звірства  проти свого народу основну  відповідальність несе  парламент, який і на цей раз «вийде сухим із води». Недоторкані перевертні стають хамелеонами і навпаки.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.