Інколи краще промовчати, ніж Гімн співати.

20 лютого 2014, 23:44
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
147

Майдан повинен стояти, поки не оберемо новий парламент, в якому буде три чверті українців, як і в країні. Єврей чи росіянин здатен тільки народ обманювати, грабувати та убивати, ще й Гімн співати...

Коли депутати Верховної Ради, в якій етнічних українців менше 30%, співають Гімн України, а поводяться до народу країни, мов окупанти, мені стає моторошно від їхнього фарисейства. 

Прикро було чути Гімн в парламенті у виконанні 236 депутатів вчора після прийняття довгоочікуваного суспільством рішення, яке без підпису спікера Рибака не легітимне. А Рибак проволинить ще місяць, не менше. Якщо не втече за кордон, то ляже на лікарняний, як Тимошенко, а без його підпису всяка ейфорія - то пустий звук. Знову постане питання обрання нового спікера.  До сесійної зали не "забудуть" прийти  депутати ПР і КПУ, знову єврейсько-російський парламент  переобере (голосування то таємне!) спікером Рибака чи іншого холуя донецької влади, який тягтиме волинку підступніше і зухваліше за "попєрєдніка"... І надалі "гарант"  водитиме за ніс європейську спільноту до "путінських віників"... А фарисеї співатимуть Гімн після пустих рішень.
.
Висновок. Майдан повинен стояти, поки не оберемо новий парламент, в якому буде три чверті українців, як і в країні. Єврей чи росіянин здатен тільки народ обманювати, грабувати та убивати, ще й Гімн України співати.  За останні три місяці ми остаточно  переконалися в підступності і фарисействі партійних депутатів - кузниці кадрів до Адміністрації, Уряду, ЦВК та всіх мафіозних гілок влади..  Запорожські козаки зайд Гетьманами не обирали і пристосуванців кошовими не ставили.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.