Іноді й падлюки роблять добру справу.

19 лютого 2014, 20:01
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
172

Прийшлось нагадати, що російське телебачення брехливе і підступне, як депутати Царьов і Жириновський, як міністри Кожара і Лавров,

Вчора ввечері розмовляв з однокурсником, який проживає в Росії понад 50 років. Українську мову не забув, Україною цікавиться. Знає, що ні по одному телеканалу правди не почує, тому, як за радянщини, може відділяти зерно від полови. На цей раз з розпачем розповів, що всі російські телеканали показують протистояння в центрі Києва та смакують сенсаційну заяву депутата  Царьова, що екстремістсько-бандерівський Майдан буде зачищений урядовими силовиками за годину.
 
Прийшлось нагадати, що російське телебачення брехливе і підступне, як  депутати Царьов і Жириновський, як міністри Кожара і Лавров, як премєри Азаров і Медведєв (про Арбузова він не чув), як екс-співробітники КДБ  Янукович і Путін ( іншому життя їх не вчило), в чому він завтра сам в черговий раз переконається. Знаю - переконався ( бо  не звонив), що російське телебачення знову обо...лось....  І в цьму допоміг депутат Царьов.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.