РІШЕННЯ ПРИЙНЯТО, А ДАЛІ ЩО?

17 лютого 2014, 11:16
Власник сторінки
физик, социолог
0
475
РІШЕННЯ ПРИЙНЯТО, А ДАЛІ ЩО?

ПРО РІШЕННЯ ТА ДИСКУСІЇ

16.02.2014 всіма структурами Майдану та "опозиційними" партіями прийнято остаточне рішення залишити будівлю Київради. Багато хто засуджує це рішення і тих, хто його прийняв, але є й такі, які вважають, що дискусій з приводу прийняття та виконання зазначеного рішення не повинно бути. Дискусій бути не повинно у двох випадках:
1. Вони відбулися до прийняття рішення;
2. Всі структури Майдану та "опозиційні" партії, як і януковичі, вважаєте себе начальниками над народом.
В останньому випадку щонеділі на Майдані відбувається не Віче (зібрання рівноправних для звіту організаторів спільних дій про виконання рішень, прийнятих на попередньому Віче та ухвалення всіма учасниками Віче спільних подальших дій), а виробничі збори начальників з підлеглими.

А головне, що прийняте всіма структурами Майдану та "опозиційними" партіями рішення не є повним, бо не містить плану досягнення головної мети Майдану (http://blogs.korrespondent.net/users/blog/ansokolov/a131555) в нових умовах. Якщо такий план є, але не оголошений з міркувань тактичних, то не маємо суттєвих причин для хвилювання про долю Майдану та його учасників, бо єдиною гарантією гарної долі учасників Майдану і всіх громадян України є виконання зазначеного плану дій, наслідком якого є свобода, заможність і впевненість у завтрашньому дні абсолютної більшості громадян України.

Таким чином, кожен учасник майдану і кожен його прихильник надалі повинен пильно відслідковувати та ретельно аналізувати дії всіх структур Майдану та "опозиційних" партій, аби без зміни системи державного правління не допустити згортання діяльності Майдану всіма можливими засобами, аж до утворення незалежної від структур Майдану та "опозиційних" партій організації, програмним документом  якої стане Програмний Маніфест Майдану «ЧЕРЕЗ ДЕМОКРАТИЗАЦІЮ ДО СВОБОДИ, ЗАМОЖНОСТІ І ВПЕВНЕНОСТІ У ЗАВТРАШНЬОМУ ДНІ!» (нова редакція http://blogs.korrespondent.net/users/blog/ansokolov/a130136).

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.