Покаяння для Януковича.

16 лютого 2014, 13:29
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
160

Хотів як краще, а вийшло - як бачите. Заважали «козли». Я знав, що донецькі - хапуги, та щоб настільки? Дивуються навіть Патріарх Кірил і «бацька» Лукашенко....=

 Скажу чесно - як громадянина України мене не дуже цікавила особа Януковича, протиснута Кремлем на Голову кабміну за президенства Кучми. Після відставки в квітні 2001 році з цієї посади Ющенка, якому агресивна, промосковська більшість Верховної Ради виразила недовіру, я зрозумів, що не український за національним складом парламент, який за роки незалежності навчився самообиратись та самозбережуватись, ніколи не допустить українця-патріота на прем’єра. Тільки «свого в дошку»! Як у воду дивився.

Вперше  Янукович визвав у мене повагу, коли на трибуні в Києві як кандидат у президенти пригощав кремлівських «маломірок » карамельками. Картина маслом!  Вдруге - коли на партійному зібранні в Донецьку пригрозив «козлам, коториє мєшают нам жить». Це по-нашому! З часів Олекси Тихого я знав, що на Донбасі  верховодять тільки «козли». Хіба ж я міг подумати, що учасники того зібрання не побояться погроз Януковича та невдовзі стануть фаховими  державними «козлами»?

 І все ж мені шкода Віктора Федорича. Так хотів почути кожного, бути послідовним, побороти корупцію, покращити життя громадян вже сьогодні! Бажав позаблоковості, поваги до себе у світі, привести Україну в двадцятку... Так би й сталося та «козли» обложили з усіх сторін.

 Відчуваю, що добрі наміри ще не покинули Федорича. Про це свідчило його невинне кліпання очима перед телекамерою при бесіді з Віталієм Коротичем, та порада  9 березня чесно поглянути в очі один одному... Невже покається? Щоб хоч чимось допомогти Президенту, я склав текст ЙОГО покаяння, бо переконаний, що він на щире, людське, осмислене  покаяння.

 Покаяння:  Хотів як краще, а вийшло - як самі бачите. Заважали «козли». Я знав, що донецькі - хапуги, та щоб настільки? Дивуються навіть Патріарх Кірил і «бацька» Лукашенко.... Хотів компромісу в парламенті - не вийшло! Це ж Луценко з Тимошенко  делегували в 2010 році із своїх партій депутатів-перевертнів, які не безкорисливо «зтушкувались» з "регіоналами" та комуністами в більшість та через «козлячий» суд нав’язали мені непосильні повноваження. Щоб не справився! А самі ловлять рибу в мутній воді. Провокатори!

 Допустив слабину в Харкові – хотілося поваги від керманичів Кремля та догодити своїм «козлам»-мільярдерам. Мав надію, що парламент заблокує антиукраїнську угоду. Прорахувався. Я ж не подумав, що литвинівці, як і я, – екс-співробітники КДБ;  що «б’ютівці» ще в січні 2009 році  в змові з Путіним підкинули мені ганебну газову «свиню»;  що депутати, крім Донія, Парубія, може ще когось, - корумповані. Тільки показово чубляться, мов одесити на Привозі. Бачив  по телевізору,  як спікер Литвин, прикрившись парасолькою, готовий був здати не тільки Севастополь, а й весь півострів. Ганьба!

 Це ж Симоненко, підкаблучний Кремля, керує Партією регіонів, постійно погрожуючи виходом з коаліції. Віддав комуністам доходні крісла – мало. Заперечив голодомор, лишив звань Бандеру та Шухевича, віддав на «збереження» історичні  архіви, протиснув закон про мови, референдум,..., а він ніяк не насититься. Все копає...

Всі знають, що взяток, подачок я не беру – посада не дозволяє. Та хіба «козли» це розуміють? Втиснули мене в нічиє «Межигір’я», щоб народ не тільки в дорожніх пробках тицяв дулі на мою адресу; огородили Сухолуччя, щоб «підставляти» мені на полюванні ще й дику свиню; підступно збудували непотрібний вертолітний комплекс на оползневому схилі Дніпра... У Верховній Раді теж позорять мене. Постійно. Адже кожен мах руки примата Чечетова впливає на мій рейтинг. От і намахав! Рекомендував - не голосувати чужими картками. Коту під хвіст! Чомусь  Рибак і Єфремов всіляко підтримують ці та інші неподобства. Це ж  зговір!

 Підставили Азаров, Бойко,... В змові з мільярдерами сфальсували розрахунки не на перевагу угоди з Євросоюзом, чим вимусили прогнутися перед Путіним. З моїм-то зростом! Медведчук - задоволений. А студенти, молодь? Банду – геть! Банду – геть! Втішає, що не про мене. Тому й не проти мирних зібрань.

 Дивує чутливість приборів, якими користуються силовики, що розпізнають мої думки. Я ж не давав вказівок на силовий розгін мирних акцій громадян. Тільки подумаю -  вони миттєво звіріють. Дійсно - «козли», які заважають людям мітингувати... Тому й задовольнив бажання Азарова - відправив на пенсію. Тому й погодив з Путіним кандидатуру на Прем’єра, бо в оточенні одні «козли» - нема з ким порадитись.

 Щиро каюсь за промахи в роботі, допущені моїми помічниками. Обіцяю при другій каденції бути з «козлами» принциповим та послідовним, почути кожного та підвищити, покращити, забезпечити, що буде потрібно. Почую й кожного простого громадянина, афганця, ліквідатора, пенсіонера,... Патріарх московський та митрополит донецький і маріупольський  всі гріхи мої замолять.  Розраховую і на ваше прощення.                                                                                           Ваш Віктор Янукович.         

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.