Труну для влади заготовлено.

13 лютого 2014, 20:30
Власник сторінки
журналіст, волонтер, видавець, голова Білоцерківської "Просвіти"
0
312
Труну для влади заготовлено.

Перед початком роботи депутатів зустріла інсталяція, яка зображувала чорну труну із написом "Партія регіонів" із розставленими поряд білими капцями

13 лютого у Білій Церкві відбулося чергове засідання Білоцерківської міської ради. У сесійному залі було по-справжньому гаряче. 

Ні, народні обранці не тягали один одного за лацкани дорогих піджаків, але дискусії були набагато змістовніші за банальний мордобій.

Перед початком роботи депутатів зустріла інсталяція, яка зображувала чорну труну із написом "Партія регіонів" із розставленими поряд білими капцями. 


До труни були прикріплені прізвища членів одіозної партії, які засідають у міській раді. Щоб привнести якийсь баланс у мітинг, влада пригнала до ганку міськради групу молодих людей. Серед хлопаків із "мутними" очима було дві дівчини, які ховали обличчя в капюшони. Натомість молодики заявляли, що прийшли: "За порядок!"


Депутатська робота почлася з озвученя депутаського запиту, який традиційно озвучив Валерій Ямковий, який вимагав скасувати рішення міськради від 25 квітня 2013 рок передачі об'єкта централізованого теплопостачання в концесію. Не менш традиційно депутатський корпус запит не підтримав. Фракції "Батьківщини" та Партії регіонів мають спільну думку щодо запитів Ямкового. Натомість підтримали внесення до порядку денного пропозиції Костянтина Бугайчука про висловлення недовіри начальнику реєстраційної служби і відхилили пропозицію Одександра Марченка про висловлення недовіри і відставку міського голови, очільників білоцерківської міліції та служби безпеки, прокурора міста.


Найбільш гарячі дискусії викликало перше питання порядку денного "Про бюджет м. Біла Церква на 2014 рік". Депутати від опозиції наголосили на необхідності перевірки витрати бюджетних коштів зокрема на проведення ремонтних робіт у дитячому таборі "Лісова казка", утеплення будинку по вул. Фастівська тощо. Міський голова Василь Савчук запропонува утворити комісію, яка має дослідити цільове використання коштів. Були дискусії і по інших питаннях, про які можна буде прочитати у найближчому номері тижневика "майдан-Брок"


До закінчення депутаських посиденьок мітингарі утворили коридор ганьби, через який мали пройти члени Партії регіонів та їхніх сателітів. Хтось знайшов у собі мужність й пішов коридороом, решта намагалася чкурнути через людську масу. Начальник міліції Олександр Грибенников теж спробував здійснити "прорив" через щільні ряди протестувальників, але натрапив на опір. Довелося полковнику міліції гукнути на допомогу своїх "опричників", які "визволили" шефа. Правда очі коле, але від праведного гніву не втекти нікому.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.