Нагороди Міноборони було вручено білоцерківським волонтерам

08 листопада 2016, 10:41
Власник сторінки
журналіст, волонтер, видавець, голова Білоцерківської "Просвіти"
0
166
Нагороди Міноборони було вручено білоцерківським волонтерам

Представники волонтерської групи "Час змін" отримали медалі "За сприяння ЗСУ" та грамоти від Міністерства Оборони України

Нагороди Міністерства оборони України було вручено білоцерківським волонтерам «Часу змін»

На початку чергової сесії Білоцерківської міської ради відбулася приємна подія. Капелани І-го Українського батальйону військових капеланів Руслан Бусько і Василь Маляренко та міський голова Геннадій Дикий вручили медалі «За сприяння Збройним силам України» волонтерам Тетяні Виговській і Олександру Єременку. А Почесні грамоти МОУ отримали Олександр Миколаєнко і Геннадій Тупчій.

Координатор волонтерської групи «Час змін» Тетяна Виговська з березня 2014 року працює над укріпленням обороноздатності військових підрозділів. Її організаторський хист поєднується із талантом журналіста. Вона неодноразово бувала з гуманітарними місіями на передовій від Маріуполя до Щастя. Не лише зібрати і передати оснащення, амуніцію, продукти харчування воїнам, а й показати життя українського солдата в умовах війни, вселити впевненість у неминущості перемоги над ворогом є її завданням. В комендатурі у Волновасі й досі згадують: «Ту журналістку, яка попри відсутність дозволу рвалася на передову!» А путінський сайт «Трибунал» вніс її в список «посібників каратєлєй» і час від часу оновлює фотографії Тетяни Виговської, закликаючи до «вазмєздія».

Не злічити скільки разів Олександр Єременко зробив поїздок на фронт. Від початку війни він допомагає добровольчим батальйонам і частинам ЗСУ. Олександр доставляв необхідні запаси відважним «азовцям» непевної весни 2014 року. Проривався на допомогу українським воїнам в оточення до східного кордону України гарячим літом того ж року і в зимнє місто Дебальцеве. Продовжує робити цю роботу і зараз. Разом із волонтерами «Часу змін» доставляв оснащення, ліки, й багато інших необхідних речей по всьому фронту лінії розмежування. Він не зміг бути присутнім на нагородженні, оскільки виконував чергову гуманітарну місію. 

На жаль, цього разу «чорного тюльпана». Медаль за нього отримала дружина Інна.

Керівник ансамблю «Водограй» Геннадій Тупчій, разом зі своїм співочим колективом, регулярно дає благодійні концерти на підтримку ЗСУ. Олександр Миколаєнко є одним із тих підприємців, які не витрачають час на багатослів’я. Його автомобілі перевезли сотні тон гуманітарної допомоги і він сам неодноразово бував з гуманітарною місією в АТО.

«Час змін» діє і продовжуватиме діяти до повної перемоги над окупантами.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: волонтеры,волонтерство,Біла Церква,волонтери
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.