Найкращий кандидат на Голову коаліційного уряду.

07 лютого 2014, 14:17
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
177

Не потрібний прем'єр-патріот і корумпованому неукраїнському парламенту... Проаналізуйте - після Ющенка українці ні в прем'єри, ні в президенти не потрапляли - сценарій Кремля втілюється по повній.

За роки незалежності Кабмін очолювали 13 прем'єрів ( Фокін, Кучма, Зв'ягільський, Масол, Марчук, Лазаренко, Дурдинець, Ющенко, Кінах, Янукович, Азаров, Тимошенко, Єхануров),  причому Янукович, Азаров і Тимошенко – двічі. Арбузов - чотирнадцятий. Стан  економіки за  кожного  Уряду наводить не буду. Кого цікавить – знайде в архівах. Відчуваю життєвим досвідом, порінянням та інтелектом, що найкращим прем'єром був Віктор Ющенко Найкращим був - найкращим міг би сьогодні бути, бо патріот, має власний розум, а головне – йому властиве державне мислення, чого так не вистачало всім його "папєрєднікам" і наступнікам.

Основні його "вади" - демократичність, нетерпимість до пустослів'я, самостійність мислення, патріотизм, історична справедливість, відсутність холуйства перед Кремлем. Це й стало основою травлі Прем'єра Ющенка, а потім – і Президента. Канву травлі по ескізам Путіна плела КПУ, з якою в єдиному екстазі поєднувалося все мафіозне, антинародне, промосковське. Дісталося тоді від прокремлівців і Президенту Кучмі, який попав в немилість Путіну за призначення прем'єром українця-патріота і намагання зблизитися з Євросоюзом, за що отримав "кольчуги", справу Гонгадзе, плівки Мельниченка... "Кучму геть!"- до хрипоти кричали комуністи і соціалісти, які невдовзі стали холуями Партії регіонів.

 Народна довіра  Ющенку, підкріплена Майданом-2004, так налякала мафію, що вона  стадно обрізала крила президентських повноважень змінами до Конституції. Своєму ж Пахану – добавила в 2010 році наперсточним способом, ще міцніші. Та настільки укоренились, одонбасились, оборзіли, що озвіріли! Не дозволяють загнаному в кримінальне стійло народу видалити мафіозну пухлину  незаконних повноважень "пахана".  

 Справа ще в тому, що правлячій партійній мафії не потрібен Голова уряду з такими "вадами". Тим паче, що нинішнє оточення Банкової на порядок кримінальне, корумповане і прокремлівське, ніж було за прзиденства Леоніда Кучми, та й розумові здібності Фьодорича і Данилича різні. Не потрібний прем'єр-патріот і корумпованому неукраїнському парламенту (українців менше 30 %, в основному - євреї і росіяни). Проаналізуйте - після Ющенка українці ні в прем'єри, ні в президенти не потрапляли – сценарій Кремля по замитненню України втілюється по-повній.

А народ? Та що народ! "Хай чабан! - усі гукнули, - за отамана буде". Отож і вкинули бюлетені в першому турі президентських виборів-2010 за "тверду руку" - ВІН чи ВОНА. То й  маємо те, що маємо.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.