Провокатор Жванія.

06 лютого 2014, 14:00
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
154

Пам'ятаю, що цей перевертень втерся в довіру до Ющенка (як "Джексон" до Троцького?), невдовзі зрадив його переходом в провокативну "Самооборону" Луценка, в 2010-у продався з однопартійцями "ригоналам"

Вчора депутат-мажоритарник Жванія, який самозасунувся в стадну Партію регіонів, потім –ніби  "висунувся", зробив заяву, що в своїй папці має підписи 232 депутатів, готових проголосувати в залі Верховної Ради за повернення до Конституції-2004. Як виявилось сьогодні - це була провокація в стилі підготовлених спецслужбами перевертнів.

Справа в тому, що 232 голоси мала провладна більшість. Тож якби опозиція клюнула на наживку провокатора та подала закон в секретаріат на реєстрацію, то ПР, КПУ та продажні самовисуванці провалили б його й згідно регламенту заблокували б до осені на повторне подання. Провокація не вдалася.

Пам'ятаю, що цей перевертень втерся в довіру до Ющенка (як "Джексон" до Троцького?), невдовзі зрадив його переходом в провокативну "Самооборону" Луценка, в 2010-у продався з однопартійцями "ригоналам", забезпечуючи Януковичу повний Паханат. Не маю сумніву в правоті висновків Ющенка, що до його отруєння в 2004 році причетний Давид Жванія. Це видно не тільки по його діям в парламенті, а й по завжди хамелеонному виразу обличчя

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.