Полемізую з Медведєвим про Тимошенко.

04 лютого 2014, 15:25
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
160

Жінка або робить кар'єру через систему, або йде через чоловіків - класичний тип куртизанки, у нас - Тимошенко ( Ліна Костенко).

Про лідера Майдану-2. Ви всі ЇЇ знаєте. Під таким заголовком політолог Олег Медведєв помістив статтю в своєму блозі (УП, 03.02.2014), в якій навів добірку позитивних відгуків політиків і громадян на деякі найсвіжіші звернення Юлії Тимошенко, намагаючись переконати нас, що на лідера Майдану може претендувати тільки ВОНА.

Всі відгуки (понад тридцять) я уважно прочитав. Доповню іншими, більш виваженими і професійними, які конкретніше розповідають -  хто ВОНА :

1. Янукович і Тимошенко - два чоботи одної пари (Віктор Ющенко).

2. Тимошенко - співробітник ФСБ з 1995 року ( Григорій Омельченко).

3. Жінка або робить кар'єру через систему, або йде через чоловіків - класичний тип куртизанки, у нас - Тимошенко ( Ліна Костенко).

4.Але, попри словесну перепалку, Янукович і Тимошенко залишаються, на мій погляд, партнерами. Я маю право стверджувати, що Юлія Володиміровна є співавтором із Віктором Федоровичем пам'ятної харківської угоди. Адже перший крок "до Харкова" було зроблено в Москві 19 січня 2009-го, коли Юлія Володиміровна привезла газову угоду. Отже, загалом, з мого погляду, прив'язувати до Юлії Володимирі бреннд "політичний в'язень" немає жодних підстав, дискредитація самого поняття "політв'язень" ( Ярослав Кендзьор).

5. І Юля Тимошенко також була олігархом – вона зробила свої гроші способом, який не дуже відрізнявся від способу, при якому їх заробили олігархи в команді Кучми (Джон Хербст).

6. "А кто для вас страшнее как президент - Янукович или Тимошенко?"- "Обидва страшні" - Вячеслав Кириленко.

7. Отже тепер нам соромно, що у другому турі ми проголосували-таки за Юлію Володимирівну.Чому? А тому, що віддали голоси за людину, яка привела до Ради продажних покидьків, яких сьогодні іменують тушками. І попри написане у вироках сидить вона не за міфічні перевищення службових обов'язків, а за те, що включила до своїх списків людей, які при першій можливості вчепилися їй у горло. За те, що судді (як вони розповідали) за Юлиного прем'єрства отримали розпорядження усі спори за участі держави вирішувати на її, держави, користь" (брати Капранови).

8.Якщо Тимошенко відпустять, це перекреслить її політичну кар'єру. Сьогодні вона — символ опозиції. Для збереження політичного потенціалу Юлії Володимирівні вигідно, щоб переміг Янукович. Тоді вона залишиться його головним опонентом. А що їй робити, якщо переможе Яценюк чи Кличко? (Кость Бондаренко).

9, 10,..... і т.д... Я міг би навести ще вислови Генріха Дворко, .Дмитра Чобіта, Арсенія Яценюка, Інни Богословської та багатьох інших... Закінчую дотепною рифмою Ігоря Губермана:

Везде, где слышен хруст рублей / и тонко звякает копейка,/ невдалеке сидит еврей/ или по крайности еврейка.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.