УКРАЇНСЬКА НАРОДНА РЕСПУБЛІКА

03 лютого 2014, 15:42
Власник сторінки
кожний кого "почули"...
0
546
УКРАЇНСЬКА НАРОДНА РЕСПУБЛІКА

СПРАВА НЕ ФЕДЕРАЦІЇ ПАНЕ фсб=КАЛЬОСНІЧЄНКОФ ..СПРАВА В ВОРАХ ПРИ ВЛАДІ

ПАНЕ ПРЕЦЕДЕНТ!!!

панове чиновники!!

ГРОМАДЯНИНУ  УКРАЇНИ ПРИЄМНО В КІНЦІ РОКУ ПОШТОЮ ОТРИМАТИ ЛИСТА=ЗВІСТКУ ЩО ТВОЯ ДОЛЯ ПРИБУТКУ ВІД СУСПІЛЬНОГО МАЙНА  країни ЗРОСЛА на декілька тисяч гривень ?і так кожного року!!!

що окрім декларації про податки до першого квітня кожного року можна дістати поштою на свою адресу Декларацію Держави перед Громадянином ,де визначити:

 скільки державні чи місцеві чиновники нарахували тобі суспільного прибутку від суспільної власності до твоєї майбутньої пенсії чи до твого особового рахунку соціального страхування,

чи скільки приходиться суспільного прибутку від суспільної власності на підтримку твого здоров"я? 

скільки тобі з цього суспільного прибутку від суспільної власності приходиться на твій  ОСОБОВИЙ рахунок на час втрати дієздатності чи безробіття ??

ці всі кошти кожного року заробляє Українська Територіальна Громада ..де вони??в бєркутах?в унітазах?чи може в тєндєрах?де????

а це все точно дає вказати система розподілу прибутку суспільної власності в залежності від кількості громадян в твоїй територіальній громаді (громадах) ,кількості громадян в країні в цілому на кінець року...
..це все можна робити з точністю до коми але було б бажання ??правда ж ??(читай мої попередні статті про УКРАЇНСЬКУ НАРОДНУ РЕСПУБЛІКУ

..а то читати в КОРРі про золоті чи срібні унітази та ремонти в кабінетах "державних мужів" вже якось набридло панове ..починайте служити народові а не дядям з золотими унітазами і вертольотами..

відчуваю іронічну посмішку серед багатьох читачів ..але це реальність !!переїдьте до сусідніх з нами на заході країн !! чому у нас не так?? бо не треба воров допускати до влади і ще потому давати їм (цим ворам) вихвалятися один перед одним хто більше кого обдурив чи своровал з суспільного бюджету !!та що далеко ходити !!бугалтерський клас існує за рахунок подвійних потрійних бухгалтерій та приписок чи недописок ..невже ми всі сліпі?чи у нас повилазило??а з цих бугалтерів потім виходять ПРЕЦЕДЕНТИ та ОЛІГАРХМЕНТИ..
отож панове!!1


яка гнилота і гидота 
повилізала із болота !!!
 з віків середніх тут сидить!!!
феодалізм тхне кожну мить !!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.