ДЖЕРЕЛО ВЛАДИ-ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

08 лютого 2014, 21:13
Власник сторінки
кожний кого "почули"...
0
317
ДЖЕРЕЛО ВЛАДИ-ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

УКРАЇНСЬКА НАРОДНА РЕСПУБЛІКА-

ще раз повторюю для дописувачів  Основного закону !!

 що ст. 5 :(моя редакція)Народ є Джерелом Влади в УКРАЇНСЬКІЙ НАРОДНІЙ РЕСПУБЛІЦІ і ніхто і ні в який спосіб не має права узурпувати чи відібрати в Народу це невід"ємне право бути ДЖЕРЕЛОМ ВЛАДИ І ВЛАДОЮ в цій країні.
ВЛАДА НАРОДУ базується на ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАДАХ ЯК ОСНОВІ СУСПІЛЬНОГО УСТРОЮ ДЕРЖАВИ УНР.

Що стосується нині діючої КОНСТИТУЦІЇ 1996 року(або при переході до Конституції 2004 року), то ОБОВ"ЯЗКОВО повинна дістати широке правове поле підтримки суспільна , депутатська діяльність у вигляді створення територіальних громад,, як єдиних правових юридичних засновників держави УКРАЇНСЬКА НАРОДНА РЕСПУБЛІКА.
..
В проекті НОВОЇ КОНСТИТУЦІЇ це повинно бути прописано тут же після ст.5, а не десь там на задвірках, в розмитих ідеологією ДЕРЖАВНО-ПАРТІЙНОГО популізму ст.140-143...

СТ.6 Територіальні громади ,обєднуючись знизу догори в низку територіальних суб"єктів юридичного права утворюють на своїх зборах(віче)Народні ради та обирають Голову територіальної громади ,який(яка) водночас є головою Народної ради та головою виконавчого органу Народної ради .
Голова територіальної громади управляє суспільним майном території від імені громади , розподіляючи суспільне майно СВОЇМ Розумом і Совістю та спираючись на більшість голосів народної ради між суспільним(примітивно застарілий термін : комунальним), приватним ,змішаним та державним секторами економіки регіону (села ,міста, району в області (місті)та області(регіоні)),
витворючи таким чином в Справедливий спосіб вертикаль суспільнотериторіального та державного управління (водночас ця вертикаль НЕ формується щодо приватного сектору економіки регіону(-ів) та країни в цілому .
 Новоутворена Держава-УКРАЇНСЬКА НАРОДНА РЕСПУБЛІКА(УНР), спираючись апаратом державних чиновників на осередки державної власності ,відокремленої від суспільної власності територіальних громад та спираючись на волю і думку громадян територіальної громади(ГРОМАД) управляє державною власністю(майном) що знаходиться  на території цих територіальних громад та взаємодіє з органами влади місцевого самоврядування ,створених на базі суспільної власності цих територіальних громад .

ПРИМІТКА: при цьому береться до уваги ,що все те майно (рухоме чи нерухоме ) ,яке знаходиться на конкретній адміністративній території конкретної територіальної громади та знаходиться в приватній власності громадян УКРАЇНИ на даний момент Є недоторканим і неподільним та існує рівноправно та рівнозначно із суспільною власністю територіальної громади(громад),якщо це майно(рухоме чи нерухоме) придбане в Конституційний спосіб (КОНСТИТУЦІЯ 1996,чи 2004 року) і не протирічить інтересам суспільної власності територіальної громади (документальне письмове чи друковане підтвердження права власності державним органом реєстрації ).

Всі протиріччя з цього приводу мають вирішуватися новообраним та новозареєстрованим територіальною громадою Громадським територіальним Судом .

ст.7 Кожен Громадянин УНР, окрім приватної(індивідуальної ) форми власності чи участі своїм трудом (працею)в різних інших формах власності країни ,водночас володіє СЕРТИФІКАТОМ ВІДПОВІДНОСТІ ЧАСТКИ СУСПІЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ(ГРОМАД) ГРОМАДЯНИНОВІ УНР(надалі-(СВ)).(дивіться мої попередні статті (УКРАЇНСЬКА НАРОДНА РЕСПУБЛІКА)про розподіл часток суспільної власності територіальної громади (громад) поміж громадяннами УНР.

СВ НЕпродається,НЕкупується,НЕ вимінюється,,НЕ дарується ,НЕ передається в спадок чи в будь-який інший спосіб ані через нотаріуса ,ані через державні постанови чи закони,що протирічать СТ.7 статті КОНСТИТУЦІЇ УНР.

СВ анулюється ТІЛЬКИ під час смерті Громадянина УНР або при переїзді на ПОСТІЙНЕ МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ в іншу країну довічно.

СВ точно ВКАЗУЄ НА КОНКРЕТНУ ЧАСТКУ СУСПІЛЬНОГО МАЙНА ,ЩО ПРИХОДИТЬСЯ НА ГРОМАДЯНИНА УНР ТА ВІДПОВІДНО НА ЧАСТКУ ПРИБУТКУ ВІД ЦЬОГО СУСПІЛЬНОГО МАЙНА ,що приходиться на СВ кожного ГРОМАДЯНИНА УНР.



ПІСЛЯ ПИСЬМА ::ЦЕ Є ОСНОВА ОСНОВ ,яка має бути прописана в ст.5-ст.7 КОНСТИТУЦІЇ УНР ...ВСЕ РЕШТА Є ВИТІКАЮЧИМ ПРАВОВИМ МАТЕРІАЛОМ ІЗ ЦЬОГО ФУНДАМЕНТАЛЬНОГО НАБОРУ ПРАВ та ІНСТРУМЕНТІВ,які є похідними від СВ, та формують ВИБОРЧЕ,ЦИВІЛЬНЕ,КРИМІНАЛЬНЕ та інші ПРАВА ГРОМАДЯН УНР..


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.