Політичні барони та холопи-пішаки.

31 січня 2014, 03:23
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
165

Всі холуйські дії пішака Рибака направлені на затягування конфлікту між владою і протестувальниками до закінчення зимових олімпійських ігор в Сочі, коли російський спецназ звільниться...

"В Україні депутати - не політики, вони мають статус, але по суті своїй є ніким, скажуть їм натиснути на кнопку – вони натиснуть. Вони "совки", хоч і супер, пупер, "тачки" там, гроші... Але як люди вони – нещасні, бо холопи в політичного барона, який узяв їх з собою на політичну війну. А там пішаків не питиють" (Вадим Карасьов).

Традиційно зухвале й наперсточне голосування у Верховній Раді 29.01.2014 ПР, КПУ та пішаків-самозасуванців до ПР – явний доказ виваженості висновків директора інституту глобальних стратегій. Подібне хамсво відбувалось при голосуванні за всі антиукраїнські закони, яких агресивна більшість наплодила за 3 роки стільки, що вся країна стала Майданом.

А все тому, що майже всі депутати потрапили в парламент не через горнило політичної боротьби, а по партійним спискам, або за гроші, або адмінресурс. Не народні депутати, а корисливі, безпринципні перевертні.

Та в мене більше зневаги до політиків-холуїв. Сьогодні почув заяву спікера Рибака, що Верховна Рада не планує розглядати питання введення надзвичайного стану. Та хіба Барон посвячує пішаків у подібні справи? Хіба Політбюро просило згоди Верховного Совєта направити спецназ в Афганістан у 1979 році? Хіба Путін спитав Держдуму перед агресією до Грузії в 2008 році?

Всі холуйські дії пішака Рибака направлені на затягування конфлікту між владою і протестувальниками до закінчення зимових олімпійських ігор в Сочі, коли російський спецназ звільниться від боротьби з внутрішніми терористами та зможе підсилити українських "правоохоронців" - потренує свої м'язи по захисту російськомовних.

Безперечно - почне з Євромайдану. Чи не для цього російські ЗМІ та офіційні особи заповнені зухвалою брехнею і перекручуванням фактів про події в Україні, оболванюючи шовіністичні душі російських громадян? Ніби тільки екстремісти й бандерівці борються із законною владою, яку захищають "патріоти – беркутівці та тітушки". Прийняття парламентом під тиском Януковича закону Мірошніченка, термін виконання якого в часі привязується до олімпіади, цьому підтвердження. Насторожує й остання заява холопа Жириновського (сина юриста) - виразника дум свого політичного барона Путіна – терміново направити до України російське військо.

Та якщо виважено проаналізувати дії Банкової, то наш Гарант такий же пішак у Кремлівського Барона, як і Жириновський, хоча батько нашого - ніби й не юрист. А чим пахне поява на офіційному зібранні харківських владних "юристів" в футболках з написом "беркут"? Мрією про Харків-столицю східної частини України? Чи тим, що діти "юристів" і сьогодні (як і за часів СРСР) є самою відданою опорою правлячого режиму, оплотом обману, насилля та авангардом московських провокаторів в Україні.

Пишу, бо переконаний, що найбільша загроза нашій демократії – це кремлівський Барон, який уміло тримає на холуйському ланцюгу баронів українських пішаків. Після Кровавого Водохрестя тільки цей ланцюг ще може затягти Україну з політичного болота в трясину.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.