Я бачив страшний Сон.

27 січня 2014, 19:32
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
163

А наснилось, ніби вночі силовики розправлялись з мітингувальниками Майдану з такою жорстокістю, як вояки Петра Першого з мешканцями Батурина.

Я бачив страшний cон. Наснилося мені минулої ночі таке, що не хочеться ні з ким ділитися. Та згадка про сон цілий день не виходить з голови і вже наяву доповнилася такими кошмарами, що не втримався – потрібно виговоритись...

А наснилось, ніби вночі силовики розправлялись з мітингувальниками Майдану з такою жорстокістю, як вояки Петра Першого з мешканцями Батурина. Сталося це тому, що провокатори і зрадники в декількох місцях відкрили проходи в барикадах для дресированих "беркутівців". За ними ринупись "несметні полчища" садистів в міліцейській формі...

Отож думаю, а чому в уяві постав Батурин? Чи не тому, що росіянам відкрив ворота фортеці зрадник полковник Ніс?... А скільки "носів" заздалегідь укоренив у лави Євромайдану і Автомайдану Захарченко? Чи не тому він є найціннішим служакою Гаранта, що тримає в сейфі секретний список провокаторів? Якщо провокатори Кремля є в політичних партіях, парламенті, Уряді, Адміністрації, то провокатори від бандитської  влади  можуть бути й  серед учасників майданів.  Гроші не пахнуть.

Надія, що сни не завжди збуваються. І всеж... Люди! Будьте пильні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.