Луганские силовики отправились поддержать Полтаву

25 січня 2014, 13:38
Власник сторінки
преподаватель
0
799

По оперативной информации из соцсетей, большой отряд луганской милиции отправился на поддержку осажденным в Полтавской ОГА

Браття, Луганці!
Наразі Луганській міліції надано команду формувати загін для виїзду до Полтави на продавлення мирного протесту у місті Полтаві! Міліціонери вже отримують спецзасоби та зброю, виїзд відбудеться вже сьогодні ввечері. Луганчан хочуть зробити каральними загонами для свого ж народу! Міліціонери не хочуть цього самі, але не можуть не виконати наказу!  
Інформація отримана від надійного джерела – хлопця з міліцейського загону «Грифон» (які мають охороняти суди). За його словами, вони мають забезпечити «прикриття» для команди спортсменів  — тітушок Скавінського  (відомі нападом на гуртожиток ЛНУ та побиттям іноземних студентів) та зграї мародерів, сформованих за наказом влади з представників місцевого проросійського Донського козацтва! Задача максимально проста – зберегти Полтаву як плацдарм подальшого наступу на революційний Київ!
Закликаємо усіх свідомих міліціонерів та просто нормальних людей – не їдьте до Полтави, не плямуйте кров’ю братів свої руки! Міліціє! Зупинись – не прикривай титушок! Це не ваша війна! 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.