"Батьківщина" поцапалася з "УДАРом"

31 жовтня 2013, 06:53
Власник сторінки
преподаватель
0
168

Авторитет Яценюка стрімко йде на спад під тягарем численних звинувачень в безхребетності, брехні та корупційних зв’язках

Не дивно, що лідер ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк не може пробачити зухвалої поведінки Кличка, який виголосив себе єдиним кандидатом в Президенти від об’єднаної опозиції. Дивним є те, чому так повільно активізується робота «батьківщинівських» штабів в контраргументації дій самовисуванця. Авторитет Яценюка стрімко йде на спад під тягарем численних звинувачень в безхребетності, брехні та корупційних зв’язках, а окрім кволих заяв про те, що Кличко зрадив інтереси опозиції, виставивши передусім власні імперські амбіції, технологи «Батьківщини» на більше не спромоглись.

Проте, за оцінкою керівника Київського центру політичних досліджень та конфліктології М.Погребинського, лідери ВО «Батьківщина» розпочали приховану війну проти партії «УДАР». Тим самим, позиціонувати себе як розсудливих, впевнених в своїх силах споглядачів, яких наче і не турбують витівки Кличка, досить зручна стратегічна позиція в очах виборців, а ведення підпільної гри не дасть можливості критикам звинуватити товариша Яценюка у зрадництві інтересів опозиції. Водночас, організоване нещодавно ВО «Батьківщина», розклеювання у вагонах Київського метрополітену листівок, які дискредитують лідера «УДАРу», більше схоже на дитячу забавку аніж на сплановану політтехнологічну акцію. Невже Яценюк більше не спроможеться на достойну відповідь Кличку і звинувачення в його безхребетності, врешті, не далекі від правди?

Хоча, ще однією, проведеною за вказівки Арсенія Яценюка, піар-акцією стала фальсифікація результатів соціологічного дослідження щодо отримання останнім 95% голосів електорату Юлії Тимошенко у разі її неучасті у наступних президентських виборах. Проте, це навряд чи свідчить про протистояння Кличку. Швидше за все, це можна пояснити цілковитою розрізненістю поглядів опозиційних лідерів, які в своїй одноосібній боротьбі між собою, і уяви не можуть про існування поняття «єдність».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.