Податки - громаді, а не режиму!

25 січня 2014, 09:10
Власник сторінки
журналист. Закончил факультет журналистики Киевского госуниверситета имени Шевченко в 1979 г.
0
138

Вибити фінансову базу з-під диктатури Януковича і проросійського олігархізму - головне завдання моменту.

"Беркут", ВВ і МВС, слідчі, прокурори і судді, чиновники януковицької державної піраміди захищатимуть його режим і його "Сімейку" доти, доки їм платять з наших податків зарплату, яку щораз у ці дні збільшують. Значить, треба якимось чином їх фінансування перекрити - народні ради на місцях мають взяти в облогу податкові інспекції і казначейства, організувати надходження податків лише на потреби місцевих громад, на їх розвиток і життєдіяльність, взяти під свій контроль витратну частину своїх бюджетів, аби жодної копійки не надійшло в Київ, на утримання злочинного режиму та його захисників.
Загони народної самооборони повинні заблокувати роботу підприємств, виробництв, цехів, санаторіїв, готелів, торгових закладів, ресторанів і кафе, що належать регіоналам, таких, скажімо, як клюєвський "Трускавецькурорт" тощо. Вибити з-під них фінансову базу - і вони самі підуть проти режиму, коли побачать загрозу втрати свого майна.
Наступними кроками на місцях має стати люстрація правоохоронних органів, суддів і чиновників, повна заміна нечесних на руку і продажних - на людей із незаплямованою репутацією і чистою совістю, роблячи ставку на небайдужу, активну, волелюбну молодь.
Громадянське суспільство треба формувати знизу, з територіальної громади села і міста, як, зрештою, і державний бюджет, а не навпаки, як зараз, коли місцева влада чекає подачок зі столиці.
Батьки ж мають відкликати своїх дітей, яких призвали на службу, з ВВ, з усіх силових структур і, навіть, з армії, якщо ту захочуть використати проти повсталого народу, додому або на майдани.
В Україні мусить утвердитися справжнє народовладдя, а не кланово-державний капіталізм, де правлять бал сатана і гроші!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.