Що робити всім нам далі?!

24 січня 2014, 09:16
Власник сторінки
Настоятель парафії Покрова Божої Матері УПЦ КП у місті Ірпінь. Практикуючий психолог.
0
386
Що робити всім нам далі?!

Переговори бувають завжди, навіть, під час війни приходить час коли запеклі вороги мусять сісти за столи. Тому якщо є можливість – нехай розмовляють, аби знову не лилась кров… А в цей час ми працюймо!

Сьогодні вже зявляються опуси від проплачених владою журналістів про те, що народ освистував опозицію, але це відвертий обман. Так, народ невдоволений повільним просуванням справ, але вже зараз це не вина опозиції, а Януковича. Опозиція, слава Богу, вже зрозуміла свій промах 19 числа і усвідомила, що пролита кров частково і їх вина. Переговори бувають завжди, навіть, під час війни приходить час коли запеклі вороги мусять сісти за столи. Тому якщо є можливість – нехай розмовляють, аби знову не лилась кров… А в цей час ми працюймо!

Кличко вчора вів себе щиро, відверто і люди це відчували, віднині фальш не буде прийнята, награності час пройшов. Мушу і Тягнибока похвалити – він зміг заспокоїти народ і добитись прийняття рішень. Він не розтолковував нам все по пунктам, але всі відчули – влада шантажує нас. Вона хоче залякати тим що заарештує до тієї сотні, що вже у них в лапах, ще 1000 активістів. Тому люди вирішили розширяти територію впливу, захоплювати будівлі, але все під контролем, якомога мирніше – час необдуманих дій минув.

Тепер буде наступний раунд переговорів по іншим пунктам: зміщення уряду, повернення до Конституції 2004 року, перевибори. До речі якщо перший і другий пункти будуть виконані,то і перевибори як такі і не потрібні. Президент стане, майже, нулем. Можна буде вигнати його з Межигір’я і почати перевірку законність його дій, бізнесу дітей, його доходів. Нехай до виборів 2015 року посіпається між судами, позовами, допитами…

Думаю ми все-таки дотиснемо владу. Скоро їй буде мало місця на території України. Нарешті опозиція зрозуміла, що повернення не буде і хто дійсно лідер в країні - це народ, це ми. Залякування про розкол країни чи ще щось подібне - просто блеф, ніхто за бандюганів помирати не піде. Ми маємо усвідомити: всі хто лякає громадянською війною, втручанням військ Росії – провокатори! Вони просто залякують нас людей.
        Те що міліція послухала Кличка багато про що говорить, те що хлопці які на передовій послухали - теж багато що говорить. Кличко був дуже щирим коли говорив на Майдані - люди це відчувають, а сам Кличко думаю перетворюється на істинного патріота і лідера готового і на смерть за ідею, як багато хто із нас.
Яценюк і Тягнибок, напевне, вже визнають лідерство Кличка.

Головне не здаваймось - відступати вже нема куди. Інакше кожен з нас вже в небезпеці. Лише за те що ми тут місяцями постимо проти влади робить нас мішенями (я вже мовчу про тих хто неділям підтримує Майдан фізично і матеріально).
        Хочу додати, що павші на Грушевського - то не перші жертви режиму, кожен день ця банда чи грабує, чи когось вбиває - це мусить припинитись!
Сила в правді. Від зла добра не буває, тримаймося якомога мирніше, залучайте ще більше людей, щоб стало ясно - ніякої кількості міліції не вистачить нас зупинити!

В час обіду – на Майдан!

Після роботи – працювати на Майдан!

Телефонуйте своїм родичам, друзям - нехай їдуть на вихідні сюди в Київ, або виходять до міськ і сільрад у себе!

І коли ми переможемо - а я вірю в це! - не зробімо тієї помилки що після 2004 року: витиснемо і примусимо нову владу працювати і робити те що ми хочемо! В першу чергу наказати всіх винних у порушенні закону про мирні демонстрації та надмірне використання сили і спецзасобів під час заворушень! Пом’якшувальними обставинами може бути лише перехід на бік народу вже зараз! Пом’якшувальними, а не виправдальними! Щоб і через 20 років при подібних (не дай Бог) заворушеннях міліція боялась перевищити силу.

А далі розпочати законне переслідування депутатів, прокурорів, суддів і т.д., які за весь цей час обслуговували банду грабуючи і залякуючи людей по всій Україні! Все і не перечислиш. І все це ми мусимо проконтролювати!

Браття й сестри! Моліться за народ України! Дійте! Але пам’ятайте, що сила в правді, від зла добра не буває, не ставайте як насильники від міліції! Одна справа захищатись, інша – нападати. На сході ніхто не піде вмирати за банду, але за життя своїх рідних – так. Не створюйте такого прецеденту! Любіть всіх українців навіть тих хто заляканий бандою, або доведений до такого жебрацького стану, що мусить їхати сюди за гроші. Любіть їх, приймайте серцем – скоро вони все зрозуміють, скоро вони звільняться від банди і будуть працювати разом з нами для нашого процвітання, заможності, духовності. Це наші брати і сестри! Разом ми побудуємо сильну і процвітаючу Україну, одну із самих потужних і культурних країн Європи.

Кожен українець – безцінний, кожне життя – неповторне! Бог на стороні правди!


Слава Богу! 
Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.