Справжні жінки не продаються, а - чоловіки не купуються!

23 жовтня 2012, 11:50
Власник сторінки
журналіст
0
313

Юні та зрілі, ерудовані та неосвічені, красуні та "із родзинкою", самодостатні та нереалізовані - звертаюся в першу чергу до вас! Любі дівчата і жінки отямтеся - згадайте про гідність та самоповагу

Зараз, спілкуючись зі своїми однолітками - представницями нібито слабкої половини людства, часто чую: "Скоро тридцять - треба заміж виходити, а немає за кого: Коля одружений, Вася у 35 досі їздить "на жигулях", а Пєтя взагалі нічим крім подорожей та своєї роботи не цікавиться - я вже і так, і так - на мене абсолют не реагує! (на цій фразі - губки бантиком та миттєвий висновок - імпотент або "гомік"). - після нетривалої паузи вбивчим голосом додають щось на кшталт: "Нормальні мужики вимерли, як мамонти (улюблене порівняння). Іншим (тобто виходить -ненормальним) потрібно лише одне: класно провести ніч, сходити в клуб - показати друзям (на цьому місці мовцем спеціально робиться пауза, аби я змогла оцінити, що саме показують друзям у клубі) і адью!" 
Такі та ще більш жахливі сповіді довіряють мені "на старості років" близьки подруги, колишні одногрупниці та знайомі. Скажу чесно - терпець вривається....І не тому, що в їх словах я бачу істину, яку ми, бідні ніжні створіння, не можемо второпати! А тому, що чисто по-людськи жалію тих самих "вимерлих мамонтів"...
 Зі своєї позиції складно судити, кому з нас важче жилося колись та живеться і досі. Спершу, спрацьовує славнозвісна жіноча солідарність: кажу, що нам! Але подививишись правді у вічі та на спотворено-продажний сучасний світ, вирішую - обом непереливки.
На жаль, жінки самі сформували попит самців-споживачів, тому ще споконвіку не соромилися бути звичайнісіньким "товаром", ціна на який залежала від "якості" та "свіжості". Молода та гарна, а якщо ще й недурна і моторна, - така молодиця йшла "з молотка" миттєво. Від народження батьки "навчали"найголовнішого - побратися із заможним чоловіком. Для цього потрібно було небагато: гарно уміхатися, яскраво одягатися (у зшиті до початку дівоцтва "одежинки"), частіше ходити на вулицю та стабільно - у церкву (щоб збільшити ймовірнсть впадання в око заможньому "покупцеві") та мовчати (неосвічені дівчата могли ляпнути щось "неразумное", що робили їх менш загадковими). Ось і всі примудрості....А як жилося таким "ловцям" у білокам'яних палатах - це вже окреме питання.
 Минуло не одне століття з тих часів, коли всі нещастя та негразди пояснювали прото - відсутністю божої ласки. Жінки отримали право голосу, можливість здобути будь-яку освіту та роботу, право на рівні із чоловіками боротися за визволення країни та свого народу...Вони отримали те, про що їх пращури не могли і мріяти - свободу вибору, але для чого? Щоб "уповать" на чоловіків та сидіти вдома, ловлячи, як вірний пес, шматок, який вкидають до рота? Щоб хаяти українських чоловіків та возносити до неба "пристрасних (до грошей) альфонсів-турків та чуттєвих (за "ван" долар) єгиптян? Щоб все життя шукати "принца" на білому лімузині, не помічаючи щирі почуття однокурсника? Щоб за спиною чути: "тупа лахудра", "справжня білявка", "недолуга", "ТА все одно не зрозуміє!", "дурепа силіконова" і щоб це дійсно так і було? Щоб весь день просиджувати у спа-салонах та косметичних кабінетах аби ввечері сказати подружкам, на скільки схуд ЙОГО гаманець ....ЙОГО, його - адже твого не буде!!! Отак все життя - суцільна битва із неіснуючою вродою, порожні балачки, несправжні друзі та чоловік, який всюди водить з собою вірну "сучечку" в ошийничку від Armani.
 Ви - нащадки красивих та розумних,  талановитих та освічених, ніжних та турботливих, найкращих мам, доньок, сестер, дружин та бабусь - сором вам та ганьба! Хіба таке життя для ВАС?
Згадайте, скільки всього ви досягли і скільки попереду ще непідкореного! Ви впораєтеся з усім, адже сильніше за українських жінок лише українські чоловіки, а вони - справжні, тому не стануть на заваді! Крізь віки ви пронесли гідність, волелюбність та душевну вроду - не ховайте ж сьогодні цей скарб у нікому непотрібній гонитві за принцами!

Чоловіки...Скільки їх зараз: сміливих, хоробрих, турботливих, люблячих та неповторних. Вони проходять повз вас щодня, але чи помічаєте ви їх за своєю гордовитою маскою? Чоловіки також хочуть кохати і що найголовніше - вміють це робити не гірше за нас із вами. Але, як сказав один мій знайомий, до речі привабливий, недурний та достатньо забезпечений чоловік: "Набридли жінки із претензіями. З ким не познайомлюся - оглянуть з ніг до голови, подивляться на автівку, запитають про умови проживання (і це на перших побаченнях!!!!?????) – потім, мабуть, їх програма видає: "Не він - продовжуємо пошуки!" і ми розходимося!" Шановні красуні на такі "закидони" відповідають просто: "Вони нас оцінюють, а нам що, зась?!" Звісно, ніхто не проти тверезої оцінки (всі ми ідентифікуємо один одного при зустрічі - і це нормально), але ж не варто плутати її із відвертою зажерливістю! Дайте чоловікам можливість розкритися та показати себе: вони здатні на надзвичайні речі!

Всі без упину твердять, що люди змінилися, а я впевнена, що змінилися лише ті, хто так говорить. Усміхніться без причини першому ліпшому - усмішка вам повернеться, допоможіть комусь просто так - станете вдвічі багатшим, закохайтеся  за бажанням серця, а не за порадою подружки, - і на всі складні запитання знайдуться прості відповіді. Адже справжнє кохання не має кордонів і таємниць, воно не знає, що таке корисливість, заздрість та рівняння на інших. Воно живе сьогоденням та радіє тому, що єднає людей та робить їх щасливими!
А ще, лише завдяки йому розумієш: справжні жінки не продаються, а - чоловіки не купуються!!!!




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.