КИЯНАМ ЗНОВУ ПОКАЗАЛИ ХТО В ДОМІ ХАЗЯЇН

21 квітня 2012, 19:38
Власник сторінки
военный моряк, писатель, корреспондент, художник
0
530

Трохи про наболіле

  

Зовсім недавно київська спільнота знову отримала чудового ляпаса від великого бізнесу. Декому здалося що Київ  малувато спотворений самими паскудними новобудовами і що можна ще трішечки попаплюжити свою "кохану" столицю. Ну  і звичайно, як завжди, скачати на цьому ділі непогані грошенята.

  На Андріївському узвозі - заповідній вулиці Киева, під виглядом реконструкції грохнули одночано два старовинних будинка. Споруди, на вулиці яка вся охороняеться законом як пам`ятник архітектури,були знищені заради будови величезного, потворного бізнес - центру. Магнати ще раз довели Киянам хто справжній хазяїн в місті і кому закони не писані.

  Виникає питання, хто ці люди? Безграмотні, нерозумні, некультурні особи які крім грошей бачити нічого не бажають, чи може вороги які нищать нашу культуру, спадок  предків, та місто яке і так не дуже багате справжніми ісоричними пам`ятниками. 

   Кияни котрим дійсно не байдужа доля рідного  міста, обурені новим беззаконням вийшли на мітинги протесту. Про це широко розповідало телебачення газети та інші СМІ і начебто мешканці міста, навіть отримали перемогу. Адже  сам пан Ахметов, компінія якого причетна до цього варварства визнав що руйнація будинків була помилкою, і  новим спорудам буде повернений первісний вигляд. Все начебто і не так вже погано, але дуже можливий інший сценарій розвиту подій.

  Пройде деякий час, страсті вгамуються і "тихою сапою" на узвозі таки зведуть нову потвору на радість великому бізнесу, іна горе киянам. Адже не секрет що закордонні гості досить відверто глузують з того як в Киеві зберігають історичний спадок, ну і на цьому тлі так само глузують і над нами, над українцями. Так що любі кияни, мені б дуже хотіося помилитися в своему прогнозі, але вважаю що в цьому питанні заспокоюватись рано.

   Щиро вибачаюсь за "очепятки",  Валерій Орел

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.