Оксана ЛЕОНОВА .Володимир Бондаренко-український Нострадамус чи Глоба?

27 січня 2012, 13:38
Власник сторінки
политтехнолог, журналист
0
1858

Неймовірно,але факт-свідчить Оксана ЛЕОНОВА.99 відсотків передбачень Володимира Бондаренка справджуються.Того його і нарекли українським Нострадамусом...



 Володимир Бондаренко-український Нострадамус чи Глоба?
Що ми знаємо про Нострадамуса? Геній середньовіччя.  Королівський лікар і порадник, астролог та відомий провісник. На його надгробній плиті написано:  «Єдиний з усіх смертних, який достойний відобразити своїм майже божественним пером, завдяки впливу зірок, майбутні події  всього світу».
В Україні є свій Нострадамус. Знаний у широких громадських колах, Голова ради директорів Інституту політичних і соціальних досліджень імені Тараса Шевченка, політолог Володимир Бондаренко вражає нас неабиякими здібностями. Адже його прогнози щодо політики є близькі до точності  майже на 100 відсотків.
Цей інститут тісно співпрацює з такими міжнародними відомими корпораціями як: «Ніколо М» (Росія), яка займалась виборами Президента в 1996 році в Росії, в 1999 році в Україні, бюро «Веритас», з агентством «Творця Президентів» Жака Сегела та багатьма іншими.
Майже всі його передвиборчі прогнози здійснилися. Ще 8 лютого 2007 року В. Бондаренко у газеті «Ваша Судьба» спрогнозував, що дочасні парламентські  вибори  будуть восени 2007 року.
А 30 березня в інтерв’ю радіостанції ВВС він передбачив, що Президент Віктор Ющенко згодом розпустить Верховну Раду.
27 вересня 2007 року  на прес-конференції  в УНІАН політолог передбачив усі політичні партії, які пройдуть до Верховної Ради, заявивши, що Соціалістична партія на чолі із Олександром Морозом не потрапить до парламенту, що і підтвердили результати дочасних парламентських виборів.
Серед його 100 % прогнозів – обрання на другий строк президентом Франції Жака Ширака, а раніше – обрання саме у першому турі Президентом Російської Федерації Володимира Путіна, Президентом Молдови – Володимира Вороніна, Президентом Південної Кореї – Кім де Джуна та Президентом США – Джорджа Буша молодшого. Також слід зазначити, що його прогноз стосовно обрання спікера Володимира Михайловича Литвина точно підтвердився.
                 Оксана ЛЕОНОВА
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.