ЯКА ЗАГРОЗА УКРАЇНІ ВІД НАСТУПНОЇ КАДЕНЦІЇ ПУТІНА ?

30 вересня 2011, 10:03
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
740

ПОДІБНИЙ РЕЖИМ УКОРІНЮЄТЬСЯ В УКРАЇНІ... ЗМОЖЕ ЗАВЕРШИТИ "ОБУСТРОЙСТВО УКРАЇНИ"... ЄВРОПЕЙСЬКО - РОСІЙСЬКИЙ ГАЗОПРОВІД... МОЖЛИВИЙ "МИРНИЙ" ВАРІАНТ...

         

                                                                                                                          

     У 1999 році владу в Росії  окупували спецслужби, після чого майже всі політичні події в Україні відбуваються по їхньому сценарію.  Подібний режим укорінюється і в Україні, з далекоглядними цілями, наведеними в програмному посланні Олександра Солженіцина: «Як обустроїть Росїю».  Цьому міг завадити В.Чорновіл, та ДТП під Борисполем, дуже схоже на білоруське з Машеровим, поставило крапку над і.  Намагався з 2000 року опиратися Л.Кучма (все ж таки українець), та отримав Тузлу, кольчуги, плівки майора спецслужб...  Імперським надіям Москви, пов’язаним з приходом до влади дружнього Януковича (чекісти примушувати до дружби майстри), заважав  Ющенко, за що поплатився замахом на життя, за невдалість якого спецслужби реабілітувались в Лондоні отруєнням Литвиненка, а пригодовані Газпромом партійні депутати-провокатори за 5 років  переконливою більшістю  політично доотруїли дійсно обраного народом (не мафією) Президента – українця і патріота. 

      Всі дії сьогоднішньої влади й «так званої опозиції» ведуть до того, що при наступній каденції Путін  зможе завершити «обустройство України» по своєму «образу і подобію»… В який це спосіб відбудеться – можу тільки передбачити:  1) в Севастополі націоналісти по-звірячому повелись з російським офіцером, який завадив їм кинути «коктейль Молотова» на військовий корабель – російські моряки окупували місто,  російськомовне населення Криму просить захисту;  2) на життя "св’ятійшого"  Кирила здійснено замах під час проведення літургії в українському місті – прочани московського патріархату моляться про допомогу . 3) на території Галичини   "диверсанти"  пошкодили європейсько-російський газопровід ( Європа «замерзає») – терміново вводиться обмежений контингент військ, щоб захистити газогони від подібних терактів на лівобережжі; 4) ….; 5)…..   

     Зрозуміло, що теракти будуть спровоковані  об’єднаними спецслужбами. Якщо справжні патріоти цьому заважатимуть, то видресировані  «Беркут» і «Грифон» свою справу знають. Надії на українську армію ніякої - проімперська влада  заздалегідь її роззброїла і деморалізувала (крім «армії» генерала Хорошковського).  Заграниця теж не допоможе, бо на догоду кремлівській владі екс-співробітники КДБ, яких серед партійних депутатів добра половина, заздалегідь  забойкотували надувними кульками наміри вступу до НАТО, та ще й оголосили про  позаблоковий статус. Така моя відповідь на своє питання. Молитимуся, щоб не стала пророчою .  

     Можливий і інший варіант - «мирний», бо маємо особливий, не народний  парламент. Якщо у Верховній Раді нинішнього скликання  біло-червона більшість підтримала московську, а синьо-червона - харківську кабальні газові угоди, то  червоно - синьо –біла (партійно-мажорна) більшість наступного скликання без бійок і димових шашок, таємним голосуванням, допоможе «обустроїть Росію», як це не один раз відбувалося в історичному минулому на протязі 350 років.  На провокаторів, та ще за великі подачки, українська земля ду-у-у-уже чорноземна.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.