Не смей стрелять по Кадафи, лучше вместе "ебанем" по Сицилии.

02 квітня 2011, 13:32
Власник сторінки
Головний редактор політичного порталу і газети Тарасова ПРАВДА
0
635

Каддафі набридло пасивно ловити атаки авіа бомбардувальників, він перейшов у наступ. Нещодавно стало відомо, що лівійські війська планують висадилися в Сицилії і захопити бази НАТО. Таким чином лівійці ліквідують загрозу військових нальотів коаліційної ав



Однак намір полковника був швидко вирахуваний, а флот Каддафі – потоплений. Тож винищувачі поки що можуть без перешкод прорізати лівійські небеса. Полковник не збирається зупинятися і продумує інші ходи. Наприклад – замаскувати напад під потік біженців. Такий першоквітневий сюрприз переломить хід Хрестового походу міжнародної коаліції. Як то кажуть, хто з мечем приходить, від нього і гине.
Передчуваючи дефолт власної економіки, американці вкупі з Євросоюзом вирішили переділити «жирні» ресурси Лівії. Міжнародна коаліція уподібнилася до загребущого монстра-паразита, який вистежує маленькі безпомічні країни з ресурсами і провокує внутрішні заворушення. А спровокувавши, біжить «рятувати» постраждалі права громадян і, врешті решт, ділити здобич
Незважаючи на 70-ти відсоткову підтримку влади, мізерна частка опозиції, армія якої в 20 разів слабша, влаштувала воєнні «разборки». Повстанцям видається, що з лівійськими запасами нафти народ міг би жити краще. Їх обурюють фінансові ігри Каддафі і вклад ним коштів у сумнівні проекти. З такими коштами, в принципі, важко не «ввійти в раж». Так, читаючи про рівень зарплат і соціальні блага Джамахірії , мимоволі волосся дибки стає. Українці миттєво відроджують в собі комплекс неповноцінності від таких цифр.
Безмежно закохані у свого вождя, лівійці плювати хотіли, як він собі розважається. Незадоволеними залишилися тільки представники місцевої буржуазії і ісламське духовенство.
Відомо, що кожен лівієць може бути озброєний, так як Каддафі сам вручив кожному громадянину зброю. Загалом населення наділене багатьма привілегіями. І звинуваченя Америки в прищемлені прав громадян в Джамахірії – абсурд, лицемірна брехня.
Побутує навіть думка, що за «поборниками демократії» стоїть «Аль-Каіда», а серед бунтуючих переважають афганці і пакистанці. Адже лжепророки до нас приходять у «овечій шкурі».
Нещодавно одразу декілька довірених облич Муаммара Каддафі покинули Лівію і попросили притулку в Великобританії. Втеча соратників ставить від загрозу сорокарічне правління полковника. Швидше за все перебіжчики підкуплені штатами, так як це відбувалося і в афганській війні. Режим Каддафі розвалюється, світова мафія облизується в передчутті перемоги.
Питання ліквідації режиму Каддафі у «сильних світу цього» назріло вже давно Злопам`ятний, проте терпеливий Захід давно планував повернути можливості контролювати лівійські блага.
Ще в 1969 році капітан-зв`язківець Каддафі, а з ним ще 10 офіцерів, очолив лівійську Революцію і домігся повалення монархічного режиму, не без допомоги Заходу.
В результаті новенькі правителі змушені були прийняти підтримку Заходу, за яку, як відомо, необхідно платити. Однак згодом Каддафі послідовно вилучив усі ричаги впливу паразитуючого Західу. Спершу відмовився від іноземних воєнних баз на своїй території. Далі – націоналізував усі банки, а тоді – повністю взяв під контроль нафтопереробну галузь. Лондон і Вашингтон зовсім втратили свої вигоді в Лівії, коли Кадафі почав тиснути на місцевих капіталісті. Підприємства почали переходити робочим і в результаті – 100% соціалізм. Лівія досить швидко стала найбагатшою країною Африки. Тепер люди виходять на багатотисячні демонстрації аби підтримати свого лідера.
Поки що самі небеса допомагають засновнику Джамахірії, так, через погодні умови авіація міжнародної коаліції бездарно цілить у Ніщо.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Каддафи,війна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.