Головний "кризознавець" Азаров нашаманив корінь зла - \відьми живуть по селах\.

31 березня 2011, 13:00
Власник сторінки
Головний редактор політичного порталу і газети Тарасова ПРАВДА
0
619

30 березня Азаров влаштував чергове засідання жмуриків Кабміну. Обговорення ходу здійснення реформ тривало 4 години, більшість гостей знудилися і покинули зал засідання. Почитав Прем`єр з листочка поганеньким суржиком, міністри свої папірчики пом’яли в ру

30 березня Азаров влаштував чергове засідання жмуриків Кабміну. Обговорення ходу здійснення реформ тривало 4 години, більшість гостей знудилися і покинули зал засідання. Почитав Прем`єр з листочка поганеньким суржиком, міністри свої папірчики пом’яли в руках з задумливим виглядом. «Ще не час посипати голову попелом», - запевнив Азаров. Переломний період переживає уряд! «Агонію переживаємо», - подумали міністри.
Микола Янович повідомив, що нарешті період реорганізації центральних органів виконавчої влади завершено. Тепер державна влада повинна енергійно працювати на виконання програм і реформ Президента України. Перерозподіл посад завершили, на себе напрацювалися, тепер настав час відповідати за виконання ухвалених практичних рішень. До речі, Прем`єр-міністр нарешті визначив корінь усіх проблем в Україні: низька продуктивність праці не дозволяє вийти Україні з кризи. Тому він закликав прикладати більше зусиль. Азаров, як великий кризознавець ( і кризотворець) повідомив, що криза досі триває, а її завершення він планує в середині 2012 року.

Не ідеальний стан економіки – зізнався Азаров. Достатньо тільки згадати, що платежі за держборгом, в 2011 році пікові, практично в 10 разів більші, ніж будь-коли за часів незалежності. Україна має сплатити по боргах близько 89 млрд грн. Враховуючи безпрецедентне падіння ВВП у попередні роки на 15%.
Що ж, ще минулого року Микола Янович усміхався з екранів телебачення: країна виходить з кризи, економіка росте. Де ж заблукало маленьке звірятко «покращення». А воно виявилося досить вибагливим: Клюєв-Калетник отримали 1 млрд дол. з бюджету за рахунок не сплати фірмою \"Лівела\" акцизів; Азаров, Близнюк - по 200 млн. на фірми синів; Клюєв - 400 млн. на підконтрольну фірму; Колесніков через фірму \"Альтком\" - 2 млрд на СК \"Олімпійський\" без проведення тендерів; банк синові Януковича за 200 млн.; Єфремов через родичів 1 млдрд. в \"Луганськвугілля\"; виділення з бюджету 3,5 млрд Фірташу через Ощадбанк; повернення 4 млрд доларів шахраєві Фірташу на Росукренерго. Ось від кого потрібно брати приклад продуктивності.
Наразі Прем`єр готовий братися за все і одночасно. Спершу АПК, і за ЖКГ, і за усі інші галузі, соціальну сферу, сфери охорони здоров’я, освіти, культури. Реформувати хоче, модернізувати – очі розбігаються. Інноваційно-інвестиційні проекти повинні розробляти чиновники на місцях під загрозою звільнення – непогана тактика підвищення продуктивності праці. Економікою займуться чиновники на місцях, Азаров тільки кнутом змахне пару раз. В результаті – цар хороший, бояри – ледачі.
Прем\'єр Микола Азаров попереджає підлеглих про адміністративну та кримінальну відповідальність за несправедливе ціноутворення по тарифах ЖКГ. «Горе-чиновники почали закладати, наприклад, в тариф на водопостачання втрату 70% води у мережах, а в тариф на прибирання прибудинкових територій всі збитки та прорахунки ЖЕКів, і тому в різних містах тарифи відрізняються навіть не в рази, а іноді на порядок\", - сказав Азаров. Найсмішніше те, що без благословення влади чиновники на місцях не стали б піднімати тарифи на ЖКГ. Влада на місцях піднімає тарифи на 60 - 70% тому, що знає, що у них надійний «дах» на верхах. Власники ОЛГАЗІВ, ОБЛЕНЕРГО, Водоканалів, ЖКГ, ТЕЦів - всі є членами Партії Регіонів. Тому повну відповідальність за тарифи в країні несе особисто головний «регіонал» - Янукович.
Як відомо, однією з причин різкого підвищення комунальних тарифів стала збільшена на 50% з 1 серпня 2010 року ціна на газ для населення (у намірах уряду підняти її найближчим часом ще на 30 відсотків). І це – не зважаючи на те, що базування ЧФ РФ у Севастополі продовжено, а сам Янукович клявся перед українцями, що Харківська угода «дасть можливість не підвищувати тарифи на газ і житлово-комунальні послуги для населення».У свою чергу, вартість побутового газу держава підняла для того, щоб виконати політичне рішення Януковича виплати компанії «РосУкрЕнерго» за рахунок держави 4 мільярдів доларів.
Усі лідери сучасного світу, які піднімалися з руїн - робили це завдяки політичній стабільності і реформам. Остільки стану руїни, на думку Азарова, ми якраз досягли, тепер головне тихо-мирно прямувати до лідерства. Проте здійснення реформ в Україні піддається численним інформаційним атакам, як внутрішнім, так і зовнішнім. «Все, що ми чуємо від опонентів - це перекручування фактів, відверта брехня, примітивні фальсифікації, обурлива демагогія і популізм. Як можна вести конструктивну дискусію з такими опонентами?\", - як точно визначив самодіазноз Микола Азаров і нагородив ним опонентів. Ображено згадує Прем`єр міністр візит Юлії Тимошенко і її дошкульні коментарі стосовно діяльності Кабміну. На його думку, мета таких атак – дискредитація уряду, створення в Україні політичної напруженості та соціальної нестабільності. Одні шпигуни навколо! Преса і опозиція – це наші внутрішні та зовнішні вороги, які заважають дати народу щастя й добробут.
На противагу цим атакам Азаров запропонував створити «таємну групу по популяризації реформ» Кабміна, задля створення позитивного іміджу Миколи Азарова і ламання негативних стереотипів. Дивно, якщо уся Партія Регіонів і кожен чиновник на місцях не справилися з такою функцією, як же ця група іміджмейкерів осилить цей «сізіфів труд»? Тоді коли у кожного громадянина в гаманці за рік правління – один суцільний негативний стереотип.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Азаров
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.