За гратами – біля сотні учасників Майдану!

20 січня 2014, 14:11
Власник сторінки
журналист. Закончил факультет журналистики Киевского госуниверситета имени Шевченко в 1979 г.
0
144

Просто увесь Майдан за грати не заженеш.

Міліція відпустила одного із затриманих сьогодні вранці журналістів Радіо Свобода, відео оператора Ігоря Ісхакова. Ще б пак, адже його обличчя вкрите синцями, одяг у крові, в нього зламаний ніс і підозра на струс мозку. Інститут масової інформації в своєму списку побитих за останню добу працівників ЗМІ пише: «Журналіст Радіо Свобода Ігор Ісхаков постраждав від розриву світлошумової гранати під час сутичок між протестувальниками і правоохоронцями 19 січня 2014 року на вулиці Грушевського у Києві. Він отримав численні садна та забої.  Журналіста Радіо Свобода  Дмитра Баркара побито міліціонерами під час затримання 20 січня на вулиці Грушевського у Києві. Також побито Ігора Ісхакова, котрий перед тим був поранений від розриву світлошумової гранати». Всього в списку ІМІ 24 працівники ЗМІ.
Журналістів Радіо Свобода затримали сьогодні вранці під час виконання професійних обов’язків на вулиці Грушевського в Києві. Перед цим знімальна група відзняла, як правоохоронець цілиться і стріляє прямо в них.

А за гратами ізолятора тимчасового утримання продовжують перебувати за участь у масових заворушеннях біля сотні майданівців.  Як мінімум – їх затримали на 72 години, з ними проводять так звані «слідчі» дії. Але ж цією сотнею масові заворушення не обмежуються. У них задіяні – десятки і сотні тисяч людей. Для чого ж ця вибірковість? Просто увесь Майдан за грати не заженеш.

Зате сьогодні ці сотні  тисяч – хто пригадав, а хто вперше дізнався, як йшов до влади нинішній режим, - подивилися на великому екрані Майдану Незалежності документальний фільм «Донецька мафія» про криваві 90-ті. Висновок один – мафія безсмертна, коли вона при владі. Тоді й вихід один – позбавити її цієї влади! Саме це й намагалися пришвидшити своїми діями на Грушевського молоді майданівці.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.