Хто наступний Президент України.

17 січня 2014, 17:57
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
281

Майдан та Народне віче корисну справу Україні безумовно зроблять. Основне, що Партія регіонів зрозуміла і з часом остаточно переконається, що Янукович - не той кандидат, з яким перемога забезпечена.

Прочитавши півроку тому листа Тимошенко з Качанівської колонії, я зрозумів, що опозиція президентські вибори -2015 програє. Змагатися з Януковичем в першому турі багатоголовою колоною опозиційних претендентів – це обкатаний російський варіант тріумфальної перемоги адмінресурсу, коли в другий тур підтягують менш рейтингового кандидата. Чому цього хоче Тимошенко – можна здогадатись. Особисті амбіції, можливо й таємні справи, коли "душа хоче в рай, та гріхи не пускають", чи жаба давить - "і сам не гам, і другому не дам", чи знову сигнал із "космосу" від Нечистої Сили..

На мою думку, якраз невизначеність з єдиним кандидатом від опозиції й не додає динаміки неочікуваному Євромайдану.

Та чому за це ратує Тягнибок? Коли на Народному віче 12.01.2014 року я почув у виступі Олега, що влада тупа, глуха і сліпа, то остаточно переконався, що з таким підходом опозиція буде в програші. Якби влада насправді була така, то була би опозицією. Мудрий полководець (запам'ятав ім'я) говорив, що ворога, якого не цінуєш, не переможеш. Те ж стосується і опонента.

Євромайдан і Народне віче корисну справу для України безумовно зроблять. Основне, що Партія регіонів зрозуміла і з часом остаточно переконається, що Янукович - не той кандидат, з яким перемога забезпечена. З ним можна тільки продовжити здійснення путінського варіанту розколу України, на який працюють і деякі партійні яструби як у владі, так і в опозиції.

Та в Партії регіонів не всі провокатори Кремля і "смотрящіє" Путіна за Гарантом, як Азаров і Табачник. Вони не бажають розколу України і московського ярма. Безумовно, що багатьох, хто прихватизував, накрав, нахапав лякає зближення з Європою. Та Народний майдан лякає більше. Тож спасіння – тільки в перемозі свого висуванця на президентських виборах. І ПР це зробить, бо не настільки тупа, сліпа і глуха, хоча підступна, зухвала і стадна.

Один із варіантів: На якомусь етапі 2014 року - відправка Уряду Азарова у відставку за численні провали в роботі, без резонансних справ, подібних турецьким. Новий Прем'єр перетряхує міністрів, доповнює опозиційниками чи самовисуванцями, ревізує роботу Уряду, приходить до висновку, що попередники по "недомислію" (дехто по шкідництву) ввели в оману Адміністрацію і особисто Гаранта, чим заблокували підписання угоди з Євросоюзом. Звіт підтримується переконливою більшістю парламенту... Партія регіонів на з'їзді висуває Прем'єра кандидатом у президенти, під "тиском" якого Янукович підписує угоду про асоціацію з Євросоюзом і отримує гарантії (поки ноги носять) напрягатись на мисливських угіддях Сухолуччя та розслаблятись на золотих унітазах Межигіря.

Наступним президентом може стати Арбузов, який збереже цілісність України. А це на часі - ГОЛОВНЕ!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.