В Євросоюз із посмішкою

29 грудня 2013, 13:08
Власник сторінки
преподаватель
0
227

Подейкують що Томаш приїхав на вказаний захід - як в народі кажуть “убитий на лайно”!

Представники керівної ланки Ужгородської організації ВО “Батьківщина” обурюються і заявляють, що більше не будуть організовувати заходи разом з “свободівцями” та взагалі відмовляються співпрацювати. Для такої заяви повинна бути дуже серйозна причина! А що ж трапилось? А причина зовсім не серйозна, а так, навіть кумедна! Виною цьому став автопробіг “За Євроінтеграцію” 22 грудня, який організовував Томаш Лелекач (голова Ужгородської міської організації ВО “Свобода”).

Подейкують що Томаш приїхав на вказаний захід - як в народі кажуть “убитий на лайно”! Мова як ви розумієте йде не про алкоголь — а про “голандський ганджубас”. Мало того, що запізнився та ще й політінформацію намагався прочитати доволі не бідним представникам Батьківщини. “Вкуривши цю тєму” представники Батьківщини відвели в бік Томаша та наголосили, що якщо б не Єврореволюція то відео з його радісним обличчям було б вже в Інтернеті. Це не перший випадок з боку “свободівців” рухатись в Євросоюз з посмішкою. Можливо Томаш Лелекач бере приклад з “культоролога” Юрія Михальчишина? Але тепер я в певнений на сто відсотків, що Нідерланди завжди голосуватимуть за приєднання України до Євросоюзу! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.