До зустрічі на наступному Майдані

14 грудня 2013, 20:40
Власник сторінки
історик, юрист
0
133

Для відчуття повної перемоги над правлячою елітою не вистачає заяви Сашка-стомотолога, про те, що тато помилявся і робив кроки та вчинки, за які йому, бізнесмену з європейським баченням майбутнього Ук

Дивна у нас країна і дивний народ .

Ще вчора всі плювалися почувши чи побачивши на екранах телевізорів п.Богословську .Тепер вона "революціонерка", яка знайшла "мужність" усвідомити , що ПР-це злочинна організація і заявила про свій вихід з її лав .  ЇЇ поява вже не викликає негативних емоцій, навпаки, її цитують, її запрошують, вона тепер символ незламності духу.

Спроби нагадати про її заяви та вчинки до моменту її просвітлення , натикаються на стіну холодного неприйняття і відвертих образ типу-провокатор, зараз потрібне єднання ...

Головний спонсор ПР Р.Ахметов теж висловився за євопейське майбутнє країни, що викликало цілу хвилю радісних емоцій та сподівань."Тепер ми точно переможемо",-радісно загули етери та коментатори.

Для відчуття повної перемоги над правлячою елітою не вистачає заяви Сашка-стомотолога, про те, що тато помилявся і робив кроки та вчинки, за які йому, бізнесмену з європейським баченням майбутнього України, тепер дуже соромно.

А далі , як пропозиція виходу з кризи-син не відповідає за тата, визнає його помилки, засуджує і стає головним опозиціонером, разом з "революціонеркою" Богословською та "примкнувшим к ним" Ахметовим і Клюєвим.

"Опозиціонерам" теж знайдуться посади.Наприклад, комуністку Фаріон призначать відповідальною за освіту, а п.Сех, як людину , яка вирубала практично під нуль Карпати-"смотрящей" за екологією. Так і сформуємо уряд "національної довіри".

І дарма, що довіряти тому уряду не будуть, наступний Майдан все одно через десять років . А за цей час можна і вступити кудись.Чи то в гівно, вибачте в Митний Союз, чи то в ЄС. Часу у нас багато.

10 років до наступного Майдану....

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.