Хохол – це українець в Росії.

14 грудня 2013, 14:20
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
164

Щодня вдивляюся в Майдан і бачу, в основному, мешканців Західної України, тобто тої частини країни, яка до 1939 року не була уярмлена радянським режимом...


Детройт, Чикаго, Мельбурн, Барселона, Лондон, Варшава,..... Мітинги, мітинги, мітинги на підтримку українського євроінтеграційного Майдану. Тільки в містах неосяжної Росії глухо, мов у танку. Ніби там немає українців, хоча їх в Росії проживає десятки мільйонів. Яка нечиста сила перетворила їх в бездушних, боязливих, підлабузних хохлів?

Знаємо з минулого, що після Жовтневого перевороту 1917 року більшовицько – єврейська влада замордувала та зазомбувала народи комуністичної імперії настільки, що вони через двадцять років були нездатні до опору і щоночі тихо чекали "воронка" для відправки в застінки Гулагу, де терпіли двойний гніт – адміністрації і паханів, які допомагали "куму" тримати в покорі зеків. Тільки з наповненням ГУЛАГу галичанами, вояками УПА, бандерівцями розпочався дійсний опір в'язнів лагерному начальству і паханам-холуям. Читав, що ув'язнені одного з лагерів повстали, розігнали охорону і вертухаїв та понад три місяці утримували владу. І коли комуно-фашисти направили на приборкання непокірних війська НКВД, то жінки-бандерівки у вишиванках кидалися під гусениці танків. Ось чому російський удав Путін після Майдану-2004 боїться проковтнути Україну цілою – Галичиною подавиться.

Щодня вдивляюся в Майдан і бачу, в основному, мешканців Західної України, тобто тої частини країни, яка до 1939 року не була уярмлена радянським режимом, тож комуно-фашисти не встигли витравити "до основанья" гени свободи, справедливості і людяності, чого не скажеш за мешканців іншої частини України, яку російськи сатрапи тримали в ярмі більше трьох сторіч. Особливо відчувається совковість та відсутність інтелектуальності і патріотизму в регіонах, заселених мешканцями з російської глубинки в хати українських селян, убитих Великим Голодом, і депортованих кримських татар.

Спілкуюся по телефону із знайомими українцями із трьох міст Росії. Уявлення про сьогодення в Україні на рівні брехливо-пропагандистських телеканалів – Першого, Росія, НТВ. Місцеві телеканали  пережовують центральні в дусі телекілера Дмитра Кисельова. Намагаюсь щось пояснити, та відчуваю, що вони настільки зазомбовані щоденною витонченою державою брехнею, що краще подалі від гріха.... Зневажати їх не можу, бо розумію, що до 1990 року значна більшість мешканців України теж були подібними совками. Прикро, що такими можемо залишитися ще надовго.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.