ЗАЯВА ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ЛЕНІНСЬКОЇ КОМУНІСТИЧНОЇ СПІЛКИ МОЛОДІ У

10 грудня 2013, 13:00
Власник сторінки
0
106

Ми, комсомольці Житомирщини, вважаємо, що події в Києві, а саме руйнування пам'ятника В.І. Леніну 08.12.2013 р. на Бессарабській площі – це акт вандалізму, аморальний вчинок по відношенню до засновник

Ми глибоко засуджуємо дії пронаціоналістичних  організацій, пов'язаних зі зносом пам'ятника. Цей вчинок ще раз підтверджує, що представники пронаціоналістичних партій та їх лідери, які позиціонують себе як захисники українців та їхніх інтересів, насправді показують свої амбіції та неповагу до співвітчизників. Ультраправі політики та їхні поплічники всіма способами намагаються прийти до влади, своїми протизаконними, антиконституційними, антинародними діями провокують міжнаціональну ворожнечу і громадянські конфлікти в суспільстві, розділяючи Україну на Схід і Захід. А в цей час влада проявляє неоднозначну позицію, закриваючи очі на дії радикальних екстремістських організацій, що діють на Майдані.

Ми, комуністична молодь Житомирщини, виступаємо проти зносів пам'ятників В.І. Леніну по всій країні, проти заборони радянської символіки і Комуністичної партії України.

Ми вимагаємо від Президента України, Генеральної прокуратури України, Міністерства Внутрішніх справ:

1. Дати об'єктивну оцінку учасникам вандалізму і притягнути їх до встановленої в державі відповідальності.

2. Привести в конституційне русло діяльність ВО «Свобода», «Національний Альянс», УНА-УНСО, «Патріот України» та інших ультраправих організацій на території України.

 

09.12.2013 р.

Житомирський ОК ЛКСМУ

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.