Українці! Всі на Майдан!

10 грудня 2013, 11:18
Власник сторінки
Помічник народного депутата України
0
148
Українці! Всі на Майдан!

Сьогодні у Києві сотні тисяч українців (робітники, студенти, духовенство та інші) відстоюють своє майбутнє та майбутнє прийдешніх поколінь!

Шановні українці! У зв’язку із ситуацією, що на сьогоднішній день склалася в Україні, закликаю Вас не мовчати, не сидіти вдома у теплих квартирах і «не воювати» на кухнях! Виходьте на Майдани у своїх містах, долучайтесь до всеукраїнського страйку у Києві, розповідайте правду сусідам, друзям, знайомим! А правда в тому, що нас зрадили і намагаються остаточно перетворити на рабів, а Україну – на поліцейську державу, на другу Білорусь!

Сьогодні у Києві сотні тисяч українців (робітники, студенти, духовенство та інші) відстоюють своє майбутнє та майбутнє прийдешніх поколінь!

Вирішувати питання мирним шляхом (через парламент) бандюки не хочуть, але вони бояться народного гніву! Ви потрібні Україні! Лише об’єднавшись, ми зможемо змінити цю українофобську  владу бандюків, якій важливі лише власні меркантильні інтереси! Владу, яка без жодних докорів сумління дає накази бити мирних громадян, розганяти із застосуванням сили мирні демонстрації, приводить на засідання до Верховної Ради (!) «тітушок».

Прошу Вас, не мовчіть! Не сидіть, склавши руки! Ви потрібні на Майдані!



 Юрій БУБЛИК

народний депутат України

фракція ВО “Свобода”

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.